Piyano çalan kurye sonrası ortalık karıştı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Piyano çalan kurye sonrası ortalık karıştı

Son dakika haberi: Piyano çalan kurye hakkında yeni açıklama geldi. Kuryeye sahip çıkılacağı açıklaması, eski çalışanları isyan ettirdi.

Yerel Haberler 11 Ocak 2023 14:15 0
Piyano çalan kurye sonrası ortalık karıştı

Piyano çalan kurye ile ilgili son dakika haberi.

Getir adlı firma bünyesinde kurye olarak görev yapmakta olan bir personel, müzik aletlerinin satıldığı bir yere siparişleri teslim ettikten sonra piyano çalmak istedi. Piyanoya geçen kuryenin bu anları sosyal medya üzerinde büğyük ses getirdi. Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler sonrası Getir adlı firma harekete geçti ve bu çalışana destek verileceği bildirildi.

Görüntüler sonrası az önce bir açıklama yapan Getir firmasının kurucusu Nazım Salur, “Bravo, arkadaşımızla konuştum. Hiç ders almadan kendisi öğrenmiş. Böyle bir yeteneğe mutlaka destek olacağız. Yarın şirkete davet ettik. Böyle bir yeteneğe destek olacağız, şirkete davet ettik” dedi.

ESKİ KURYELERDEN İSYAN

Bazı Getir eski kuryeleri yayınladıkları videolarda bu duruma tepki gösterdi ve çalışanların daha önce sigortasız çalıştırıldığını söyleyerek eleştiride bulundu. Eski çalışan yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı: “Ben Kartal Getir on deposu çalışanıydım. Yaklaşık on ay boyunca orada çalıştım. Farklı farklı haksızlıklara uğradık. Maaşlarımızda kesintiler oldu, haksız yere tutanaklar tutuldu. Kaza yapan arkadaşlardan fazla fazla paralar kesildi. Sigortalı arkadaşlarımıza fazla mesailerini elden verme teklifleri edildi. Kıyafetler verilmedi. Korumalı kıyafetler bunları parayla satmak istediler bize. ‘Kabul etmediğimiz zaman isterseniz bu şekilde çalışın, istemezseniz kapı orada.’ Diye bir deyimde bulundular bize. Patronların ensesindeyiz aracılığıyla bir mücadele başlatıyoruz. Bu mücadeleye bütün moto-kurye arkadaşlarımızı davet ediyoruz”

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç