Pique Shakira'yı Aldattı Haberini Bir Türk Gazeteci Yapmış
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pique Shakira'yı Aldattı Haberini Bir Türk Gazeteci Yapmış

Bir Türk Gazeteci tarafından ortaya atılan Pique Shakira'yı aldattı iddiası tüm dünyada ses getirdi. Ancak olayın yalan olduğu ortaya çıktı.

Dünya 4 Haz 2022 10:44 3
Pique Shakira'yı Aldattı Haberini Bir Türk Gazeteci Yapmış

Bunu da başardık: İspanya'yı karıştırdık az daha Pique ile Shakira'yı boşuyorduk.

İspanya'da Barcelona kulübünde forma giyen Gerard Pique'n in Shakira'yı aldattığı haberleri son günlerde gündmee bomba gibi düştü. Türkiye'de kısa sürede yayılan ve yayıldıktan sonra tüm dünyada ses getiren haber sonrası son dakika açıklaması geldi.

İddialarda Pique'nin dünyaca ünlü Latin Amerikalı şarkıcı Shakira'yı Gavi'nin annesi ile aldattığı belirtilmişti. Söz konusu haber kısa sürede tüm dünyada yankı uyandırırken bir son dakika açıklaması geldi.

YALANLANDI

Yapılan açıklamada söz konusu iddiaların tamamen asılsız olduğu, Türkiye'de bir yayın kuruluşu tarafındna ortaya atılan olayın doğru olmadığına yer verildi. 

BUNU DA YAPTIK: İSPANYA'YI KARIŞTIRDIK AZ DAHA ZORLASAK BOŞANIRLARDI

Dış basında, söz konusu iddiaların bir Türk basın kuruluşu tarafındna ortaya atıldığına yer verildi. İspanya'da yayın yapan eluniverso adlı haber sayfası, olayı şu şekilde aktardı: "El defensa del Fútbol Club Barcelona le habría sido infiel con la mamá de uno de sus compañeros. Esta nueva información fue revelada por un periodista turco, que contó que se trata de “la madre de la joven estrella del Barcelona Pablo Gavi” y añadió que él no estaba al tanto de este “incidente”, escribió Pulzo."

Türkçesi ise şu şekilde: Barcelona Futbol Kulübü savunma oyuıncusu, takım arkadaşlarından birinin annesiyle aldattığı iddia edildi. Pulzo, bu yeni bilginin "Barcelona'nın genç yıldızı Pablo Gavi'nin annesi" olduğunu söyleyen bir Türk gazeteci tarafından ortaya çıktığını ve bu "olaydan" haberdar olmadığını söyledi.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bizim medya yurtdışı bizi kıskanıyoru paylaşsın milletin ailesine laf atmayı bıraksınlar artık sözde müslüman ülkeyiz peh.....
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Turk medyasi iste yalanlar uzerine halki kandirmalar nerde o durust namuslu isini laigi ile yapan gazeticiler ya kaynagi belirsiz se net degilse sizde paylasmayacaksiniz duyumla habermi olur be
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Dünyadaki en pislik medya bizim yalan dolan her şey