Pegasus 10 Bin TL Maaşla Tecrübesiz Host ve Hostes Alıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pegasus 10 Bin TL Maaşla Tecrübesiz Host ve Hostes Alıyor

Pegasus Havayolları tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada tecrübe şartsız kabin memuru alınacağına yer verildi.

Finans Magazin 6 Nisan 2022 12:16 1
Pegasus 10 Bin TL Maaşla Tecrübesiz Host ve Hostes Alıyor

Kabin memuru olmak isteyenlere 10 bin lira maaşla iş fırsatı. Pegasus Havayolları tarafından yapılan son dakika açıklamasında tecrübesiz kabin memuru alımının yapılacağına yer verildi. İnternet üzerinden yayınlanan ilanın başvurusuna dair bilgiler ve detaylar şu şekilde:


1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, daha sonra hızlı bir büyüme içine girerek Türkiye'nin en büyük havayolu taşımacılık şirketlerinden biri olmayı başardı. Her geçen gün daha da büyüen ve personel sayısını arttırarak müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen , genç istihdamına destek vermek isteyen Pegasus, yayınladığı yeni ilanda tecrübe şartı aranmadan kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.


KADIN VE ERKEK ADAYLAR BAŞVURABİLECEK

Yayımlanan ilana baktığımızda kadın ve erkek adaylar arasından personel alımının yapıldığı görüldü. Başvuruda bulunmak isteyen kadın adayların 160 ile 180 cm arasında boya sahip olması, erkeklerin ise 170 ile 190 cm arasında boya sahip olmaları gerekiyor.


MEZUNİYET VE YAŞ ŞARTINA DİKKAT!

İlanda dikkat çeken kısım yaş ve mezuniyet şartı. İlana başvuru yapacak kadın ile erkek adayların 1 Ocak 1992 ve sonrasındaki tarihlerde doğmuş olması gerekmektedir. Başvuruda adayların en az ön lisans mezunu olması gerektiğine yer verildi.


İyi derecede İngilizce bilen adaylardan yapılacak alımda adayların kabin memuru formasını giydiğinde vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. görünmemesi , olmaması gerekmektedir. Erkek adayların askerliğini yapmış olması ya da en az 2 yıl tecilli olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilanda "Kabin Memurluğu yetkili temel kuruluşlarından geçerli eğitimi bulunan (Temel Eğitim Sertifikası olan)" denildi.


BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvurusunu yapmak isteyen adayların internet üzerinden bir özgeçmiş oluşturması ve başvurusunu kariyer sayfası üzerinden Pegasus'a iletmesi gerekmektedir.


https://www.kariyer.net/is-ilani/pegasus-havayollari-a-s-kabin-memuru-3061451


BAŞVURU SONRASI NE OLACAK?

İlana başvurusunu yapan adaylar, daha sonra şartları tutması durumunda Pegasus tarafından iş görüşmesine çağrılacak. İş görüşmesine alınacak personeller uygun görülmesi durumunda işe başlatılacak.


Önümüzdeki günlerde Türk Hava Yolları ile diğer havayolu şirketlerinin de personel alımı için ilana çıkması bekleniyor. İlanlardan haberdar olmak için mobil uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fasa fiso