Pamukkale ve Erciyes Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Pamukkale ve Erciyes Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Pamukkale ve Erciyes Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alımında sözleşmeli personel alınacağına yer verildi. Peki sonuçlar ne zaman?

Eğitim 26 Nisan 2022 11:26 0
Pamukkale ve Erciyes Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Pamukkle ve Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Pamukkale ve Erciyes Üniversitesi tarafından bugün bir ilan yayımlandı ve farklı kadrolara sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 26 Nisan 2022 tarihli Erciyes Üniversitesi kamu ilanında başvuruların bugün başlayacağı ve 10 Mayıs tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. KPSS taban puan kısıtlaması olmadan başvuru yapılabilecek ilanda adaylar büro personeli, sağlık personeli, teknisyen, tekniker, hasta bakım personeli ve temizlik görevlisi kadrosunda istihdam edilecek.  Pamukkale Üniversitesi ilanında ise başvuruların Mayıs ayı başında sona ereceğine yer verildi.

 

Personel alımı ilanının yayımlanmasından sonra birçok aday , ilana başvuru yapmak için üniversite resmi internet sayfası ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kamu İş İlanları Kariyer kapısı sayfasına akın etti ve ilana başvurularını yaptı. Başvurusunu yapan adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda PAmukkale ve Erciyes Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımının sonuçlarına dair son bilgilere yer verdik. 

 

MÜLAKAT YOK

Söz konusu personel alımında adaylar mülakata alınmayacak. Başvuru yapacak adaylar, KPSS puan sıralamasına tabi tutulacak ve puanı en yüksek olan adaylar atamaya hak kazanacak. Üniversite , başvuru yapan adayları değerlendirecek ve şartları uyan adayları KPSS puan sıralamasına tabi tutarak yerleştirecek. ASİL adayların yanı sıra alınacak sayının 3 katı kadar yedek aday çağrılır. Konu ile ilgili yayımlanan açıklamada, "Başvurusu kabul edilenlerden, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2020 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınmak suretiyle ilan edilen unvanların nitelik kodlu pozisyon adedi kadar asıl ve asıl aday sayısının 3 (Üç) katı kadar yedek aday belirlenecektir" ifadelerine yer verildi. 

 

Sonuçların açıklanma tarihi ile ilgili üniversite, "Belirlenen asıl ve yedek adaylara ait isim listesi ile asıl adayların işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Erciyes Üniversitesi resmi internet sayfasında www.erciyes.edu.tr son başvuru tarihini takip eden bir (1) ay içerisinde yayımlanacak olup, sonuç ilanları tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır" açıklamasını yaptı. 

 

Sonuçların açıklanma tarihi belli değil. Ancak sonuçların Mayıs ayının son günlerinde açıklanması bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç