Özgür Demirtaş'ın trolsavar videosu rekor kırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Demirtaş'ın trolsavar videosu rekor kırdı

Son dakika haberi geldi: Özgür Demirtaş'ın videosu daha 24 saat olmadan üst listelere geldi ve rekor kırdı.

Finans Magazin 3 Mayıs 2023 17:14 0
Özgür Demirtaş'ın trolsavar videosu rekor kırdı

Özgür Demirtaş'ın trolleri gömdüğü yeni videosu rekor kırdı. 24 saat olmadan 500 bini geçti.

Önceki gün uzun bir aradan sonra video yayınlayan ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş, dünyaca ünlü ekonomist Joseph Stiglitz ile bir röportaj yaptı. Demirtaş yayınladığı röportajında, aylar önce kendisine saldıran trollere en güzel ve net cevabı verdi.

FAİZLER YÜKSELMEMELİ DEMİŞTİ AMA...

Bilindiği üzere Türkiye ekonomi modelinde faizler her geçen gün düşerken ihracat odaklı bir yol izleniyor. Bu durum da enflasyonu yükseltti. Amerika'da ise faizler rekor seviyelere kadar yükseltildi. Bu durumu aylar önce eleştiren Stiglitz, faizlerin çok yükseltilmesinin üreitme zarar vereceğini söyleyerek bu konuda çağrıda bulunmuştu. Bu açıklama Türkiye'de büyük gündem oldu ve Türkiye ekonomi modeline övgüler yapıldı.

AÇIKLAMA ABD İÇİN YAPILDI AMA...

Bu açıklama sonrası birçok kesim Özgür Demirtaş'ı hedef alan açıklamalar yaparak ona tepki göstermişti. Demirtaş ise dün yayınladığı videosunda bu saldırılara cevapbı, Joseph Stiglitz ile yaparak verdi. Stiglitz açıklamasında o açıklamasını ABD için yaptığını söyledi. Dün yayınlanan videoda gelen açıklama detayları ve röportaj için TIKLAYIN

VİDEO KISA SÜREDE REKOR KIRDI

Demirtaş'ın dün yayınladığı video, henüz üzerindEN 24 saat geçmeden 500 bin izlenmeyi geride bırakarak rekor kırdı. Son olarak video 654 bin izlendi. Türkiye gündemine baktığımızda ise videonun 3'üncü sırada yer aldığı görülüyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç