Okullara ve kaymakamlıklara KPSS'siz 585 personel alımı: İşte TYP başvuru 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Okullara ve kaymakamlıklara KPSS'siz 585 personel alımı: İşte TYP başvuru 2024

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve TYP işçi alım ilanlarına yer verildi. İşte ilanlar ve başvuru bilgisi.

TYP 24 Şubat 2024 1
Okullara ve kaymakamlıklara KPSS'siz 585 personel alımı: İşte TYP başvuru 2024

Okullara ve Kaymakamlıklara KPSS'siz işçi alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve TYP işçi alım ilanlarına yer verildi. İŞKUR üzerinden gelen duyurulara baktığımızda alımların kaymakamlıklara ve okullara yapıldığı görülüyor. Bizde bu yazımzıda farklı illere yapılacak olan personel alım ilanlarını  başvuru detaylarına yer verdik. İşte alım yapılacak iller ve başvuru bilgisi.

ALIM YAPILAN İLLER

Alımlar Antalya, Adıyaman, Bolu, İstanbul, Karaman, Bayburt, Bitlis, Manisa,Giresun, illerine yapılıyor. Diğer iller için de önümüzdeki günlerde işçi alımı gelecek. 

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımı ilanları şu şekilde:

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

TYP personel alımı ilanlarına başvurular internet üzerindne başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu internet üzerinden , İŞKUR sayfası üzerinden yapması gerekmektedir. 

Öncelikle yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. İŞKUR iş arayan kısmında üyeliğiniz yoksa e devlet kapısı girişi kısmından kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Bu ekranda belirtilen adımları takip ederek ilan başvuru sayfasına gidin:

Bu sayfada TYP Arama kısmına giderek ilanlara gidebilirsiniz.İlan kısmında solda bulunan başvuru numarası kısmına tıklayarak başvurunuzu yapın.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 3 Ay Önce
başvurular ne Zaman