Öğretmen, öğrencisinin annesine WhatsApp'tan fotoğraf attı: Açığa alındı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Öğretmen, öğrencisinin annesine WhatsApp'tan fotoğraf attı: Açığa alındı

Ereğli'de meydana gelen olayda bir öğretmen, aşk yaşadığı öğrenicisinin annesine cinsel organının fotoğrafını yolladı.

Eğitim 11 Ocak 2023 23:54 1
Öğretmen, öğrencisinin annesine WhatsApp'tan fotoğraf attı: Açığa alındı

Ortaokul öğretmeninden öğrenci velisine iğrenç fotoğraf.

Karadeniz'den gelen habere göre Ereğli'de bir ortaokulda öğretmenlik yapmakta olan A.Ç. isimli bir öğretmen, öğrenicisnin evliliği devam eden annesi ile aşk yaşamaya bşladı. A.Ç. adlı öğretmen, aşk yaşadığı kadına zaman zaman fotoğraflar göndermeye başladı.

Karşılıklı gönderildiği belirtilen fotoğraflardan birini kadının kocası gördü. Eşinin telefonunda, sevgilisinin cinsel organının fotoğrafını gören koca ise çılgına döndü. Yaptığı araştırmada fotoğrafın , çocuğunun öğretmeninin fotoğrafı olduğunu öğrenen bu kişi, görüntünün renkli bir çıktısını aldı ve 31 Ağustos 2022 tarihinde Ereğli Kaymakamlığına gitti. Bir dilekçe ile Kaymakamlığa başvuru yapan bu kişi, öğretmenden şikayetçi oldu.

Bu olay sonrası Kaymakamlık olayla ilgili bir inceleme başlatarak öğretmen A.Ç'yi açığa ldı ve onun hakkında soruşturma açılması kararını vererek talimatı verdi.

A.Ç. isimli öğretmenin 1 Eylül tarihinde açığa alındığı ve hakkında inceleme başlatıldığı bildirildi.  Gelen son dakika bilgilerine göre A.Ç'nin hala açıkta olduğu ve hakkındaki incelemenin, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Tamam ama kadını boşadımı acaba. Kadında suçlu