Nusret'e Dünya Kupası soruşturması açıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nusret'e Dünya Kupası soruşturması açıldı

Dünyaca ünlü et lokantalarının sahibi Nusret'e soruşturma şoku. İşte FIFA'dan gelen son dakika açıklaması.

Spor 23 Ara 2022 08:54 0
Nusret'e Dünya Kupası soruşturması açıldı

Son dakika haberi: Nusret'e soruşturma şoku.

Geçen hafta oynanan final karşılaşması sonrası Dünya Kupası bitti ve Arjantin, 1 ay süren turnuvayı kazanan takım oldu. Turnuvanın finali , tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük gündem oldu ve tüm dünyada ses getirdi. Türkiye'de en çok konuşulan konu, Messi'dne sonra Nusret oldu.

3-3 sona eren karşılaşma penaltılara uzadı ve Arjantin, Fransa'yı penaltılarda 4-2 yenerek Dünya Kupasının sahibi olmuştu. Penaltılardan sonra Arjantin kupasına kavuşurken saha içinde , tribünlerde büyük bir coşku yaşanmıştı. Bu sırada sahaya Nusret geldi.

Dünyada Salt Bae olarak adlandırılan dünyaca ünlü et lokantalarının sahibi Nusret Gökçe, sahaya inerek Dünya Kupasını tuttu ve MEssi, Di Maria başta olmak üzere birçok futbolcu ile fotoğraf çekmişti. Bu sırada MEssi'nin  Nusret'e yüz vermediği görüntüler de çokça konuşulmuştu. İşte o görüntüler:

SORUŞTURMA ŞOKU

Gelen son dakika bilgilerine göre FIFA, karşılaşma sonrası izinsiz şekilde sahaya inenler hakkında inceleme başlattıklarını söyledi. İngiliz yayın kurumu BBC adlı kanala açıklamalarda bulunan bir FIFA yetkilisi, "Bazı kişilerin kupa töreninin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini tespit etmek için inceleme başlatıldı. İnceleme sonucu uygun işlem neyse yapılacaktır." dedi.

KURAL GEREĞİ

FIFA'nın kural gereği  sadece kupayı yanlızca turnuvanın galiplerinin, FIFA yetkililerinin ve devlet başkanlarının tutabildiğini açıklayan FIFA yetkilisi, bu konuda inceleme başlatıldığını söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç