Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar: TEB Faizsiz 3 Bin TL Veriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar: TEB Faizsiz 3 Bin TL Veriyor

TEB'den nakit paraya ihtiyacı olanlara iyi haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 3 bin lira faizsiz kredi verileceği duyuruldu.

Kredi 26 Nisan 2022 18:23 0
Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar: TEB Faizsiz 3 Bin TL Veriyor

Bir banka daha faizi sıfırladı: Bayramdan önce ihtiyaç kredisinde 0 faiz imkanı vatandaşlara sunuluyor.

 

Bayrama kısa süre kala bankalar art arda faizsiz kredi kampanyası düzenlemeye başladı. Bayramda nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başlatılan kampanyalara bir banka daha eklendi. Türk Ekonomi Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında 3 bin liraya kadar nakit avans için başvuruların alındığına yer verildi. "YENİ CEPTETEB’LİLERE FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS FIRSATI" başlığı ile yayınlanan söz konusu kampanyanın detayları finans7.com farkıyla bu yazımızda.

 

3 BİN LİRA VERİLECEK

TEB tarafından yapılan açıklamada cep telefonundan TEB üyesi olanlara özel bir kampanya başlatıldığı, başlatılan kampanya kapsamında TEB 'de hesap açan vatandaşlara 3 bin lira nakit avans verileceği duyuruldu. Açıklamada, "Nisan ayında ilk kez CEPTETEB’li olup CEPTETEB Mobil  Uygulaması’ndan Kredi Kartı’na başvur, FAİZSİZ taksitli nakit avans fırsatından faydalan!" ifadelerine yer verildi. 

 

BAŞVURU 10 MAYIS TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

Bayrama kadar ve bayramdan sonraki bir haftaya kadar devam edecek söz konusu kampanyaya başvuru yapacak vatandaşların internet üzerinden , TEB'in mobil uygulaması üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. 

 

3 BİN LİRAYI NASIL ALACAĞIM?

TEB tarafından yapılan açıklamada 3 bin lira nakit avans fırsatından faydalanmak isteyenlerin TEB mobil uygulaması üzerinden Türk Ekonomi Bankası'na kayıt olması gerektiğine yer verildi. Kaydolan vatandaşlar daha sonra bireysel kredi kartı başvurusunu yapacak. TEB açıklamasında, "Açılan Kredi Kartın ile 30 Haziran 2022’ye kadar CEPTETEB Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Çağrı Merkezi ve TEB ATM’leri üzerinden 3.000 TL’ye kadar ve 6 ay taksitli Faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilirsin. Açılan Kredi Kartın ile 30 Haziran 2022’ye kadar CEPTETEB Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Çağrı Merkezi ve TEB ATM’leri üzerinden 3.000 TL’ye kadar ve 6 ay taksitli Faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilirsin." ifadelerini kullandı.

 

6 TAKSİTLE GERİ ÖDENECEK

Söz konusu nakit avansın bankaya geri ödemesi 6 taksitle yapılacak. 3 bin lira kullanan vatandaşlar geri ödemesini ayda 500'er TL'lik eşit taksitlerle ödeyecek. 

  • Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri kredi kartı açıldıktan sonra sadece bir kez kampanyadan faydalanılabilir.
  • Taksitli nakit avans işlemi kart sahibinin işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olmaktadır ve kredi kartına tanımlı nakit avans limitinden düşülmektedir.
  • TEB ATM’lerinden işlem başına para çekme limiti 2.000 TL, günlük para çekme limiti 5.000 TL’dir
  • Kampanya içerisinde kartını iptal edip tekrardan yeni kart başvurusu yapan müşterilerimiz kampanyaya dahil değildir.
  • Sade kart, ticari kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • Taksitli nakit avans işlemlerinde Bonus puan kazanılmamaktadır.
  • Taksitli nakit avans geri ödeme süresi boyunca kredi kartı hesap kesim tarihi değişikliği yapılamamaktadır.
  • TEB, Taksitli Nakit Avans kampanyası koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvuru için TEB'in mobil uygulamasını indirebilir oradan başvurunuzu yapabilirsiniz.

Akbank'ın 7500 TL faizsiz kredi başvurusu için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç