Bayram Öncesi Faizsiz Krediye Rekor Başvuru (Akbank 7500 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır, Ne Zaman Son?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bayram Öncesi Faizsiz Krediye Rekor Başvuru (Akbank 7500 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır, Ne Zaman Son?)

Akbank tarafından yapılan açıklamada faizsiz 7500 lira krediye rekor başvuru olduğu , birçok vatandaşın başvuru aşamasında olduğu öğrenildi.

Kredi 20 Nisan 2022 09:52 0
Bayram Öncesi Faizsiz Krediye Rekor Başvuru (Akbank 7500 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır, Ne Zaman Son?)

Akbank faizsiz 7500 lira kredisine rekor başvuru geldi.


Akbank'tan bayram öncesi büyük bir kampanya başlatılmış ve vatandaşlara 7500 liraya kadar faizsiz kredi desteğinin sağlanacağına yer verildi. Ramazan Bayramı'ndan önce vatandaşlara sunulan bu faizsiz kredi kampanyasına kısa sürede rekor düzeyde başvuru oldu. İnternet üzerinde son günlerde en çok aranan kelime olan Akbank faizsiz kredi başvurusu oldu.


REKOR ARAMA

Google verilerine baktığımızda son 1 hafta içerisinde Akbank faizsiz kredi başvurusu kelimesinin ciddi oranda arandığı görüldü. Son 1 hafta içindeki Google arama trendine baktığımızda Akbank'ın faizsiz kredi kampanyasının çokça arandığı şu şekilde görülüyor:



REKOR BAŞVURU

Edinilen bilgilere göre kredi kampanyasına kısa sürede çok sayıda kişinin başvuru yaptığı öğrenildi. Bunun nedenleri ise öncelikle hayat pahalılığı ve yaklaşan Ramazan Bayramı olarak öne çıkıyor. En azından rahat bir bayram geçirmek isteyen vatandaşlar, faizsiz şekilde verilen krediden faydalanıp çocuklarıyla güzel bir bayram geçirmek istiyor. Bunun yanı sıra gençler ise bayramda tatil yapabilme ya da dilediğince gezme, bayram alış verişi yapma umuduyla faizsiz krediye başvuru yapıyor.


KREDİ DETAYLARI

Söz konusu kredinin detaylarına baktığımızda Akbank, kampanyanın koşullarını şu şekilde aktarıyor:


Kimlere Verilecek

Sıfır faizli kredi kampanyasından Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma* sürecini tamamlayan yeni**Akbanklılar faydalanabilir.

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir, Şubelerimizden geçerli değil.

Kredi başvurusu "Akbanklı Ol" süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.


Başvuru Süresi

Kampanyaya katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde %0 faizli krediye başvurabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonraki takip eden 5 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilir.

Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır. Onaylanan kredi, Akbank Mobil veya İnternet Şube üzerinden kullanılabilir.


En Düşük Kredi 1000 , En Yükseği 7500

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5’i + BSMV’dir.


GERİ ÖDEME PLANI AÇIKLANDI

Söz konusu krediden faydalanan vatandaşların geri ödeme planları ise şu şekilde:


Buna göre baktığımızda krediyi çeken kişi ayda 625 lira geri ödeme yapacak ve 12 ayın sonunda kredi tahsis ücreti ile birlikte 7 bin 539 lira 38 kuruş ödeme yapmış olacak.


BAŞVURU ŞEKLİ

Krediye başvurular Akbank mobil uygulaması üzerinden yapılıyor. Akbank mobili indirim ve indirdikten sonra Akbank müşterisi olun. Müşteri olduktan sonra 5 gün içinde krediye başvuru yapmanız gerekmektedir.


BAŞVURU NE ZAMANA KADAR?

Söz konusu kredi için bir başvuru tarihi belirtilmemiş. Ancak uygulamayı indirip müşteri olanların 5 gün içinde başvuru yapması gerekmektedir.


ING Bank 5 bin lira faizsiz kredi detayları için TIKLAYIN

Yapı Kredi Bankası Faizsiz 5 bin TL kredisi için TIKLAYIN


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç