Mustafa Sandal'dan Suriyelilere Tepki: 'Siz Keyif Yapın Diye mi Evlatlarımız Şehit Oluyor'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mustafa Sandal'dan Suriyelilere Tepki: 'Siz Keyif Yapın Diye mi Evlatlarımız Şehit Oluyor'

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan Suriyeli sığınmacılara tepki geldi. Sandal, sosyal medyada dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yaşam 5 Mayıs 2022 07:56 0
Mustafa Sandal'dan Suriyelilere Tepki: 'Siz Keyif Yapın Diye mi Evlatlarımız Şehit Oluyor'

Mustafa Sandal'dan Suriyeli sığınmacılar hakkında son dakika açıklaması: Siz keyif sürün diye mi bizim evlatlarımız Suriye'de şehit oluyor?

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. Sandal yaptığı açıklamada Suriyeli sığınmacılara tepki gösterdi ve şehidimiz Teğmen Talha Bahadır'ın resmini paylaştı. 

GÖREV SÜRESİNİN BİTİMİNE 1 GÜN KALMIŞTI

Teğmen Talha Bahadır'ın görev süresinin bitimine bir gün kalmıştı. Suriye'!de Zeytindalı Harekat bölesinde görev süresinin dolmasına 1 gün kala saldırı sonucu şehit olan Talha Bahadır, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Kahreden haber sonrası şehidimizin naaşı babaocağı Yalova'ya getirildi ve burada kılınan cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimiz sonrası bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"Kendi vatanından kaçanlar ülkemizde keyif çatıyor" diyerek Suriyeli sığınmacılara tepki gösteren Sandal, "Zeytindalı Harekât Bölgesinde (Suriye) füze saldırısında yaralanan İs. Tğm. Talha Bahadır şehit oldu. Diğer tarafta askere alınmamak için kendi vatanından kaçanlar bizim ülkemizde keyif çatıyor. Vergi vermez, kural tanımaz ama benim vatandaşımın tüm hakedişlerine konar. Sözümona sığınmacı!" ifadelerini kullandı. 

"Nargileli piknik keyfiniz bol olsun(!) biz aslan gibi evladımızı böyle keyif çatmanız için sizin kaçtığınız vatanda şehit verdik bugün." diyerek tepkisini dile getiren Sandal, "Bu aranızdaki sohbetlerde biraz da Türk milletinin sabrını tartışın ya da pas geçin, zamanı gelince en doğru şekilde tanışırsınız o sabırla! Bu misafirlik uzadı, artık geldiğiniz gibi gitme vakti!" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç