Maraş'taki Olayla İlgili Açıklama: 'Polislere Saldıranlar Yabancı Değil'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Maraş'taki Olayla İlgili Açıklama: 'Polislere Saldıranlar Yabancı Değil'

Son dakika haberi: Emniyetten Maraş'ta yaşanan olayla ilgili açıklama geldi.

Kamu 14 Tem 2022 14:13 0
Maraş'taki Olayla İlgili Açıklama: 'Polislere Saldıranlar Yabancı Değil'

Son dakika : Emniyet'ten Kahramanmaraş'ta meydana gelen olayla ilgili açıklama geldi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nden bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada "Kahramanmaraş'ta Suriyeliler polise saldırdı" haberlerine ilişkin açıklamada bulundu ve bu konuda yer alan haberlerin doğru olmadığına yer verildi.

2 GÜN ÖNCE YAŞANMIŞTI

Söz konusu olay bundan 2 gün önce yaşandı. 12 Temmuz'da yaşanan olayda devriye görevi yürütmekte olan ekibin rastladığı bir kavganın şüphelilerini yakalamak isterken zamlıların polislere karşı koyduğu ve arbende yaşandığı bildirilirken açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olay yerine takviye olarak gönderilen ekiplerimizce İbrahim T, Tayfun T. ve Samet T. zor kullanılarak yakalanmış, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olup çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir. Olayda bir polis memurumuz hafif yaralanmıştır. Sosyal medya hesaplarında yer alan olayın Suriyelilerce gerçekleştirildiği iddiası, gerçeği yansıtmayıp art niyetli ve algı amaçlı yapılmış haberlerdir."

Mağaralı Mahallesi'nde 12 Temmuz'da kavgada polisler darp sonucu yaralanmıştı. Böylece çok sayıda asayiş çevik kuvvet ve yunus ekibi sevk edilmiş ve 3 kişi yakalanıp tutuklanmıştı.

Yaşanan olay kısa sürede sosyal medya üzerinde yayıldı ve büyük tepki çekmişti. Polis ekiplerinin saldırıya uğramasına vatandaşlar sosyal medyadan büyük tpeki gösterdi.

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden , kamu haberlerinden, ekonomi haberlerinden haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç