Kripto Paralar, Bu Haber Sonrası Düşüşe Geçti: İşte 1 Ethereum, 1 Bitcoin Fiyatı ve Düşüş Nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Paralar, Bu Haber Sonrası Düşüşe Geçti: İşte 1 Ethereum, 1 Bitcoin Fiyatı ve Düşüş Nedeni

Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Gelen haber sonrası kripto paralarda yeniden düşüş görüldü. İşte son fiyatlar ve düşüş nedeni.

Kripto Paralar 16 Kasım 2022 18:58 0
Kripto Paralar, Bu Haber Sonrası Düşüşe Geçti: İşte 1 Ethereum, 1 Bitcoin Fiyatı ve Düşüş Nedeni

Kripto paralarda yeniden düşüş başladı. İşte nedeni.

Kripto para piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yaşanan son gelişme, kripto paraların yeniden düşmesine neden oldu. Kademeli şekilde gündüz başlayan düşüş sonrası Bitcoin yeniden 16 bin 500 doların altına kadar gerilerken Ethereum fiyatında ise 1200 doların altı görüldü.

BİTCOİN KAÇ DOLAR OLDU? İŞTE 1 BTC FİYATI

Kripto paralar arasındaki en büyük coin olan Bitcoin'de FTX skandalı sonrası adeta çöküş başlamış ve 21 bin dolar seviyelerinden ciddi bir geri çekilme görülmüştü. Yüzde 20'lik düşüş sonrası 16 bin dolara kadar gelen , hatta 16 bin doların altını gören Bitcoin, son günlerde bir miktar yükselerek dün yeniden 17 bin doların üzerini görmüştü. Ancak bugün yaşanan gelişme sonrası Bitcoin düşmeye başladı ve 1 Bitcoin 16 bin 442 dolara kadar gerileyerek 600 dolar değer kaybetti.

ETHEREUM DA DEĞER KAYBETTİ: İŞTE 1 ETH FİYATI

Bitcoin ile paralel şekilde Ethereum fiyatında da gerileme görüldü. Gündüz saatlerinde 1270 dolara kadar çıkan Ethereum fiyatı kısa sürede hızlı şekilde gerileyerek 1200 dolardan düşerek 1194 dolar seviyesini gördü.

NEDENİ BELLİ OLDU

Son derece çalkantılı seyreden kripto para piyasasında bugün bir gelişme daha yaşandı. En eski ve tanınmış kripto kredi platformlarından biri olan Genesis FTX'in iflasının ardından para çekme taleplerinin mevcut likiditeyi aştığını, borç verme ve yeni kredi oluşturma işlemlerini askıya alacağını dünya kamuoyuna duyurdu. Bu açıklama sonrası kripto para piyasasında düşüş görüldü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç