Kripto Parada Tarihe Geçen Yükseliş: Alt Coinde Böyle Yükseliş Görülmedi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Parada Tarihe Geçen Yükseliş: Alt Coinde Böyle Yükseliş Görülmedi

Bir alt coinde yaşanan yükseliş tarihe geçti. Dakikalar içinde yaşanan sert yükseliş tüm piyasada son dönemlerde yaşanan en sert yükseliş oldu.

Kripto Paralar 11 Haz 2022 14:31 0
Kripto Parada Tarihe Geçen Yükseliş: Alt Coinde Böyle Yükseliş Görülmedi

Bir kripto parada görülmemiş yükseliş.

Alt coinlerde dünden bu yana yaşanan sert hareketlere bir yenisi daha eklendi. Alt coin piyasasından gelen son verilere göre bir alt coin , dakikalar içinde yüde 18 binden fazla yükseliş gösterdi. 

Kripto para piyasasında son dönemlerde görülen en büyük yükselişler arasına giren bu yükselişte 1 lirasını yatıran dakikalar içinde 184 lira kazanmış oldu. 

YÜKSELİŞ GRAFİĞİ

Metaxa adı verilen bu kripto paranın değeri sabah saatlerinde 0.000004567 TL seviyesindeydi. Yine sabah saatlerinde yaşanan hızlı yükselişle birlikte söz konusu kripto para dakikalar içinde yükseldi ve 0.0008466 TL seviyesine kadar yükseldi. 

İşte yaşanan yükselişin grafiği:

TARİHİ YÜKSELİŞ OLARAK KAYITLARA GEÇTİ

Yaşanan tarihi yükseliş ile birlikte bu kripto paradaki yükseliş tarihe geçmiş oldu.Yaşanan yükseliş yüzde 18 bin 430'dan fazla oluyor. 1000 TL para yatıranın parası 184 bin lira oldu. 

HER ŞEY TOZ PEMBE DEĞİL: 1000 LİRASI 40 KURUŞ OLAN DA VAR

Ancak sert düşen kripto paralar da var. Kripto para piyasasından alınan son verilere göre Expanz adlı kripto para yüzde 99.96 seviyesinde bir düşüş gösterdi. Bir günde yaşanan bu düşüş sonrası bu kripto para , yatırımcısına ciddi şekilde para kaybettirdi.  Bu kripto paraya da 1000 lira yatıran kişinin gün sonunda 40 kuruşu kalmış ouyor.

12 MİLYON TL'Yİ KRİPTODA YEDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa katılan bir aile, oğullarının tüm mal varlıklarını , arabalarını (Araç kiralama şirketi olan aile) ve en sonunda da oturdukları evi sattığını , bu paraları kripto paralara yatırdığını , daha sonra ise ortadan kaybolduğunu söyledi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç