Kredi Muslukları Açılıyor! Kamu Bankaları 0,99 Faizle Konut Kredisi Verecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kredi Muslukları Açılıyor! Kamu Bankaları 0,99 Faizle Konut Kredisi Verecek

Şenol Babuşçu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yüzde 0,99 faiz ile konut kredisi verileceğini iddia etti.

Kredi 21 Eylül 2022 18:23 0
Kredi Muslukları Açılıyor! Kamu Bankaları 0,99 Faizle Konut Kredisi Verecek

Ziraat Bankası eski genel müdür yardımcısı Şenol Babuşçu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yüzde 0,99 faiz ile konut kredisi verileceğini iddia etti. İşte haberin ayrıntıları...

Eski Ziraat Bankası genel müdür yardımcısı Şenol Babuşcu gündeme dair flaş açıklama yaptı. Babuşçu kamu bankalarının kredi musluklarını seçimden önce açacağını iddia etti. 

KAMU BANKALARI 0.99 FAİZLE KONUT KREDİSİ VERECEK Mİ?

Babuşçu yapmış olduğu açıklamasında kamu bankaları tarafından seçim yatırımı olarak kredi musluklarının açılacağını iddia ederek "Ticari kesime yüzde 12 faizli kredi verilecek. Bireyler düşük 0,99 faizli konut kredisi kullanabilecek. Ocakta maaş zamları enflasyonun üzerinde yapılacak. Vatandaşın alım gücünü artırmaya çalışacaklar. Tamamen seçim yatırımı" diyerek her kesimi memnun edecek bir hazırlık olduğunu söyledi. 

VAKIFBANK, ZİRAAT BANKASI VE HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Kamu Bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank düşük faizle konut kredisi imkanı sağlıyor. Fakat bankalar tarafından verilen düşük faizle konut kredisi yanlızca ilk kez ev sahibi olacak kişilere veya sıfır konut almak isteyenler için kullandırılıyor. Vatandaşlar ise 2.el konutlarda düşük faizle konut kredisi talep ediyor.

İşte Güncel Konut Kredisi Faizleri...

Kamu bankaları tarafından sunulan yüzde 1,20 faizle konut kredisi imkanı özel bankalarda yüzde 2,05 seviyesinden başlıyor. Şenol Babuşçu tarafından ise yüzde 0,99 faizle konut kredisi sağalanacağı iddia ediliyor.

KREDİ FAİZLERİNİN DÜŞMESİ İLE KONUT FİYATLARI ARTAR MI?

Konut kredi faizlerinin düşmesi ile birlikte konutlara talep artışı yaşanacaktır. Konut fiyatalrının da buna bağlı olarak yükselmesi bekleniyor.

Kredi faizleri düştüğünde  bildiirmle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç