Korkunç Olay: Ters Kelepçe Takıp Tecavüz Edip Öldürmüşler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Korkunç Olay: Ters Kelepçe Takıp Tecavüz Edip Öldürmüşler

Kırşehir'de meydana gelen olayda 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyma Demir'in cansız bedeni Kızılırmak'ta bulundu. Yapılan soruşturmada güvenlik görevlisinin itirafları kan dondurdu.

3.Sayfa 29 Mart 2022 13:52 0
Korkunç Olay: Ters Kelepçe Takıp Tecavüz Edip Öldürmüşler

Önceki gün Kırşehir'de meydana gelen korkunç olayın detayları ortaya çıktı. 21 yaşındaki Hasan Aydoğan ile 18 yaşındaki sevgilisi Şeyma Demir'in cansız bedenlerinin Kızılırmak'ta bulunması sonrası başlatılan soruşturmada detaylar itirafla birlikte ortaya çıktı.


Önceki gün gelen haber sonrası polis ekipleri bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı. Arabayı alarak evden giden iki isimden günlerdir haber alınamazken genç kızın cesedi Kızılırmak'ta bulundu.. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında iki güvenlik görevlisi yakalandı ve gözaltına alındı.


Sabah Gazetesi'nin aktardığı bilgiye göre güvenlik görevlilerinden biri korkunç cinayet ve tecavüzü itiraf etti. Ağbayır mevkiinde ormanlık alana diğer güvenlik görevlisi arkadaşı ile gittiklerini ve alkol almaya başladıklarını söyleyen kişi, evlilik planları yapan Hasan Aydoğan ile sevgilisi Şemya Demir'in bölgeye geldiğini gördü. Güvenlik görevlilerinden Sami Aydoğan ifadesinde onların yanlarına gittiklerini ve silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttıklarını söyledi.


İki genci kandıran ve onları gözaltına aldıklarını söyleyen güvenlik görevlileri, onlara ters kelepçe taktı ve onları kızılırmak kıyısına götürdü. Burada alkol almaya devam eden iki kişi, daha sonra iddialara göre genç kıza tecavüz etti ve onu ensesinden vurarak öldürdü. Öldürdükleri kızı Kızılırmak kenarına atan iki güvenlik görevlisi, daha sonra Hasan Aydoğan'ı da karnından vurup öldürdü ve onun cesedini de Kızılırmak'a attı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken güvenlik görevlisi Sami Aydoğan'ın itirafları kan dondurdu. Diğer güvenlik görevlisi ise bunları reddetti.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç