Konuşanlar'ın Sunucusu Hasan Can Kaya 40 Milyona Villa Aldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konuşanlar'ın Sunucusu Hasan Can Kaya 40 Milyona Villa Aldı

Konuşanlar adlı programın sunucusu Hasan Can Kaya'nın Levent'te 40 milyona villa aldığı iddia edildi.

Finans Magazin 6 Nisan 2022 16:23 0
Konuşanlar'ın Sunucusu Hasan Can Kaya 40 Milyona Villa Aldı

Konuşanlar adlı programın sunucusu Hasan Can Kaya'nın 40 milyon liraya 1. Levent'te villa satın aldığı açıklandı.


İlk başta video paylaşım platformu Youtube üzerinden yayın yapmaya başlayan Hasan Can Kaya, programına çağırdığı gençler ile karşılıklı sohbet ediyor , konuşuyor ve verdiği komik cevaplarla hem stüdyodakileri hem de izleyenleri güldürüyor. Youtube üzerinde kısa sürede büyük ün yapan Kaya, daha sonra Acun Ilıcalı'nın radarına girdi.


Geçtiğimiz dönemlerde Exxen adını verdiği bir platform oluşturan Acun Ilıcalı, programların bazılarını, film ve dizileri bu platform üzerinden kullanıcılara sunmaya başladı. Bu platforma Hasan Can Kaya'nın sunucusu olduğu Konuşanlar adlı program da dahil edildi. Yapılan anlaşma sonrası Hasan Can Kaya, yeni bölümleri Youtube üzerinden değil de artık Exxen üzerinden yayınlamaya başladı. Exxen üzerinden yayınlanan program büyük bir ilgi ile karşılandı ve yüz binlerce kişi tarafından ilgi ile izleniyor.


Her bölümü büyük bir ilgi ile izlenen Konuşanlar'ın Youtube üzerindeki kısa videoları da epeyce izleniyor.


VİLLA ALDI

Edinilen son dakika bilgilerine göre Konuşanlar adlı programın sunucusu Hasan Can Kaya'nın 1. LEvent semtinde 40 milyon liraya bir villa aldığı öğrenildi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan, ünlüler hakkında sürekli bilgiler veren ses sanatçısı Onur Akay, Hasan Can Kaya'nın 40 milyon liraya Levent'ten villa aldığını söyledi.


Akay konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Komedyen Hasan Can Kaya, 40 milyon TL’ye 1. Levent’te villa aldı. Villayı bankadan kredi çekerek alan Kaya’ya patronu Acun Ilıcalı kefil oldu." ifadelerini kullandı.


ACUN KEFİL OLDU

Söz konusu villayı banka kredisi ile aldığı bildirilen Kaya'nın kefilinin Acun Ilıcalı olduğu öğrenilirken Akay, "Hasan Can Kaya, 2021 yılında ise Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı annesi için satın almıştı.” dedi.


Söz konusu açıklama ses sanatçısı Onur Akay'dan geldi. Hasan Can Kaya ya da Acun Ilıcalı'dan Levent'te 40 milyon liraya villa alındığı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bu haberi gören Konuşanlar takipçilerinden programa bugünlerde katılacaklar , bu konuyu muhakkak programda dile getirecekler :D. Haberin gerçek olup olmadığını programda göreceğiz.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç