Kızılay En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kızılay En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başladı

Türk Kızılayı en az ilkokul mezunları arasından personel alımı yapacağını açıkladı. İşte ilanların başvuru detayları.

Finans Magazin 24 Nisan 2022 14:17 3
Kızılay En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başladı

Kızılay en az ilkokul mezunları arasından farklı kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı. 

Türk Kızılayı, resmi internet adresi kariyer kısmından yayımladığı duyurularda , en az ilkokul mezunu adaylar arasından farklı pozisyonlara personel alımı yapacağını kamuoyuna duyrudu. KPSS puan şartı aranmadan Türk Kızılayı'nın farklı şehitlerdeki merkezlerine yapılan bu personel alımına dair başvuru bilgileri ve başvuruya ilişkin detaylar şu şekilde:

 

İKAMET ŞARTI YOK

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan ilanlara baktığımızda alımları farklı şehirlere yapıldığı görüldü. İstanbul, Ankara, Aydın, Konya ve Kayseri'de bulunan Türk Kızılayı'nın merkezlerine yapılan personel alımında ikamet şartı aranmadığı, her ilden başvuruların kabul edileceği açıklandı. Başvuru kabulü sonrası adaylar , Kızılay'ın bu şehirlerdeki merkezlerinde istihdam edilecekler.

 

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ŞARTLAR

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alımı ilanına baktığımızda alım yapılan kadrolar ve başvuruya ilişkin detaylara şu şekilde yer verildiği görüldü:

 

İLKOKUL MEZUNU ALIM YAPILAN KADRO

Araç Sevkiyat Personeli : En az İlköğretim tercihen Lise mezunu, B, C ve CE Sınıfı ehliyetine sahip, SRC 2-4 ve Psiko-teknik belgelerine sahip ve En az 2 yıl iş tecrübesine sahip,

 

ALIM YAPILAN DİĞER KADROLAR

Göz Hastalıkları Uzmanı : İlgili branşta uzmanlığını tamamlamış ve Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda bilgi, deneyim sahibi ve bilimsel gelişmeleri takip eden,

 

Göğüs Hastalıkları Uzmanı : İlgili branşta uzmanlığını tamamlamış ve Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda bilgi, deneyim sahibi ve bilimsel gelişmeleri takip eden,

 

Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı: İlgili branşta uzmanlığını tamamlamış ve Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda bilgi, deneyim sahibi ve bilimsel gelişmeleri takip eden,

 

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı : İlgili branşta uzmanlığını tamamlamış ve Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda bilgi, deneyim sahibi ve bilimsel gelişmeleri takip eden,

 

Radyoloji Uzmanı: İlgili branşta uzmanlığını tamamlamış ve Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda bilgi, deneyim sahibi ve bilimsel gelişmeleri takip eden,

 

Koruma Sektör Uzmanı : Lisans Mezunu (tercihen Sosyal Bilimler Fakültesi veya Hukuk, Uluslararası İlişkiler, Sosyal Hizmetler bölümleri), İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce bilgisine sahip, MS Office ve Office 365 programlarına hakim ve Akademik araştırma teknikleri ve raporlama bilgisine sahip, B ehliyeti olan.

 

Mekanik İşler Teknikeri : Üniversitelerin Meslek Yüksek Okullarının Makine, Makine Resim Konstrüksiyon, Makine Ressamlığı veya Teknik Resim bölümünden mezun, En az 5 yıl tecrübe sahibi, İyi derecede Autocad programında 2D ve 3D çizim yapabilen ve Mekanik projelerin okuması ve uygulaması konusunda tecrübe sahibi.

 

Operasyon Uzmanı: Lisans mezuniyeti, (İİBF, Mühendislik, Lojistik Yönetimi bölümleri) Tercihen Lojistik, Endüstri, Çevre, Tekstil mühendisliği mezunu, Kara, Deniz, Demiryolu ve Havayolu Taşımacılık, İhracat ve Gümrük Mevzuat Bilgisi olan, Tedarik Zinciri Yönetimi, Depo Yönetimi, Atık Yönetmeliği mevzuat bilgisi olan, ERP(SAP) kullanım tecrübesi olan, iyi düzeyde MS Office programları bilgisi olan, Filo Yönetimi Bilgisine sahip ve B ehliyeti olan.

 

Bilgi Teknolojileri Teknikeri : İlgili bölümlerden mezun, Sağlık sektöründe deneyimli ve hastane otomasyon sistemlerini bilen, Server, network, donanım, telekomünikasyon, veri tabanı uygulamaları, kurulum ve yönetimi konularında deneyim sahibi, Kablolu ve kablosuz ağların yönetilmesi, Sistem kurma, geliştirme, planlama, organizasyon ve raporlama yapabilecek ve IT projelerinin uygulanıp geliştirilmesi konusunda tecrübeli.

 

Hasta Hizmetleri Yöneticisi : Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun, Özel hastanelerde hasta tedavi hizmetlerinin ve ekiplerin yönetilmesi konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Hasta hakları, Özel Sağlık Sigortaları, SUT ve SGK gibi sağlık mevzuatları süreçlerine hâkim, Hasta Güvenliği ve Memnuniyeti odaklı çalışan ve ölçüm tekniklerini uygulayabilecek.

 

Dijital Pazarlama ve Grafik Tasarım Uzmanı: Tercihen üniversitelerin Grafik Tasarım veya İletişim Fakültesinden mezun, Grafik bilgisi olan tercihen Adobe Creative Cloud (Photoshop, Indesign, Illustrator, After Effects) programlarını bilen, Google Analytics, web analizi ve ölçümü konularına hakim, Google Ads modelleri hakkında detaylı bilgi sahibi, Sosyal medya reklam yönetimi yapmış ve Dijital pazarlama alanında min.2 yıl deneyime sahip.

 

Hastane Müdürü : En az lisans, tercihen yüksek lisans mezunu ve Sağlık sektöründe hastane, poliklinik ya da tıp merkezlerinde işletme yönetimi konusunda en az 5 yılı yöneticilik olmak üzere, toplamda en az 10 yıl deneyimi olan.

 

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvurusunu yapmak isteyen adayların aşağıdaki adrese gitmesi gerekmektedir.

https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs 

 

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın ve başvurmak istediğiniz kadroyu seçerek CV oluşturun ve müracaatınızı yapın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Herkes tecrübeli eleman arıyor tecrübesiz mezun nasıl tecrübe kazanacak gerçekten anlamıyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok saçma neresi ilk okul mezunu
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu kadar saçma bir ilan olamaz en az ilkokul denilip üniversite kadrolarından bahsediliyor