Kiralık Ev Fiyatları Düşüyor: 10-15 Güne Meclise Gelecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kiralık Ev Fiyatları Düşüyor: 10-15 Güne Meclise Gelecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kira düzenlemesinin önümüzdeki günlerde meclise geleceğini söyledi.

Emlak 27 Mayıs 2022 21:35 1
Kiralık Ev Fiyatları Düşüyor: 10-15 Güne Meclise Gelecek

Kira artışlarına ilişkin düzenleme meclise geliyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir son dakika açıklamasınada bulundu. Ntv canlı yayınına katılan Bakan Kurum, kira artışlarına ilişkin düzenleme yapıldığını söyledi. Düzenlemenin TBMM'ye geleceğini söyleyen Bakan Kurum, Atatürk Havalimanının millet bahçesi olacağını, buraya binlerce fidanın dikileceğini söyledi ve "Bugün tüm dünyaya Atatürk Havalimanı'nda yapmak istediğimiz tüm değişiklikleri anlattık." ifadelerini kullandı ve şu ifadeleri kullandı:

"Atatürk Havalimanı kapanmıyor, 1 pist hizmete devam edecek. buradaki tüm yapıları değerlendireceğiz. İstanbul'umuz deprem bölgesi, hazırlıklı olmalıyız. Bu alan çok büyük bir toplanma alanı vazifesi görecek. Burası bir yaşam alanı olacak. Millet bahçemizin ismini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü paylaşacak."

KİRA ARTIŞLARINA DÜZENLEME GELİYOR

Kira artışlarına yeni düzenleme geleceğini, kira artışları için düzenlemenin 2 hafta içinde meclise geleceğini söyleyen Bakan Kurum, "Kira artışlarıyla ilgili 10-15 gün içinde bir düzenleme Meclis'e gelebilir." dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki hafta kiralarla ilgili düzenlemeyi açıklayacak. Açıklama sonrası düzenleme TBMM'ye gönderilecek ve mecliste görüşülecek.

KİRALAR DÜŞECEK

Kira düzenlemesi ile kiraların düşürülmeye çalışılacağına yer verilirken Suriyelilerin ülkelerine dönmesi ile birlikte kiraların düşeceği ifade edildi. 

TOKİ 150 BİN SOSYAL KONUT

TOKİ 150 bin sosyal konut projesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Açıklama Ağustos ayında gelecek.

Kira ve konut açıklaması geldiğindeh aberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
250 bin yapsa yetmiyor sonumuz hayr olsun