Kim Min Jae Gidiyor: Fenerbahçeliler Yasta
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kim Min Jae Gidiyor: Fenerbahçeliler Yasta

Fenerbahçede 1 sezon forma giyen ve gönüllerde taht kuran Kim Min Jae, rekor bonservis bedeli ile transfer oluyor.

Spor 15 Tem 2022 11:42 0
Kim Min Jae Gidiyor: Fenerbahçeliler Yasta

Fenerbahçe'de taraftarı üzüntüye boğan transfer tamamlandı.

Geçen sezonda takımın tartışmasız en iyi ve en istikrarlı oyuncusu olan Kim Min Jae Rennes'e gidiyor. Sarı lacivertli ekipte 1 sezon forma giyen ve 1 sezonda ücretini 6'ya katlayarak geldiği paranın 6 katına transfer olan Kim Min Jae, oynadığı 1 sezonda sarı lacivertli taraftarın gönlüne taht kurdu.

Kritik müdahaleleri, kurtardığı maçlar, yüksek performansı ve istikrarlı futbolu ile göz dolduran Kim Min JAe, 18 milyon Euro karşılığında Fransa'nın Rennes adlı kulübüne transfer oluyor. Sözleşmesinde 20 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Kim Min Jae için Fenerbahçe yönetimi ile pazarlığa oturan Rennes, 18 miylon Euro'a anlaştı. 

3 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Vitor Pereira'nın takıma genç futbolcu kazandırma stratejisi ile sezon başında 3 milyon Euro'ya getirilen Kim Min Jae, henüz 25 yaşında. 3 Milyona gelen futbolcu, 1 sezonda gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Fenerbahçe, 3 milyona aldığı futbolcudan 15 milyon Euro kazanacak.

Öte yandan yıldız futbolcu'yu İtalya'dan Napoli kulübü de istiyordu. Ancak Rennes'in Fenerbahçe ile anlaşması sonrası ratayı başka yere çevirdiler.

Kim Min Jae'nin transfer açıklamasından sonra sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Fenerbahçeli taraftarlar , üzüntülerini dile getirdi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Rennes Fenerbahçe ile anlaştı. Şimdi Kim Min Jae ile masaya oturulacak. Oyuncu ile de anlaşılması durumunda transfer resmen gerçekleşecek. 

TÜRKİYE'DEN EN PAHALIYA GİDEN OYUNCULAR

 

1 CENK TOSUN | Beşiktaş >> Everton
Bonservis bedeli: 22.000.000 €

2 ELVIR BALIC | Fenerbahçe >> Real Madrid
Bonservis bedeli: 21.000.000 €

3 VEDAT MURIQI | Fenerbahçe >> Lazio
Bonservi bedeli: 18.500.000 €

Kim, bu transferle en pahalıya giden 4'üncü futbolcu oldu.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç