Kılıçdaroğlu Tarih Verdi! Elektrik'e Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kılıçdaroğlu Tarih Verdi! Elektrik'e Zam Geliyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Vatandaşlarımız hazırlıklı olsun elektriğe zam gelecek' dedi.

Ekonomi 24 Mayıs 2022 21:22 0
Kılıçdaroğlu Tarih Verdi! Elektrik'e Zam Geliyor

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektriğe zam haberini duyurdu: "Vatandaşlar hazır olsun"

Ana muhalefet partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu:

Türkiye'nin iyi yönetilemediğini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi. "Tamamen gerçekten kopuk bir yapı mevcut. Öyle ki eleştirildiği zaman 'gözlerime bakın' diyorlar. Sizin gözlerinize çok baktık, boyunuza posunuza da baktık. Sonuç değişmedi. Bu ülkeyi yönetemiyorsunuz.

Türkiye tarihinde ilk kez yaşanan büyük bir ekonomik buhran içinde yoksul vatandaştan yüksek gelir grubuna kaynak akıtıldığına şahit oluyoruz.

İnsanlar perişan, çarşıya pazara çıkamıyorlar. Ellerine geçen para kısa süre içerisinde enflasyon karşısında eriyip gidiyor.

Kur korumalı mevduat çıktı... Tam bir ballı kaymak... Öyle. Zenginin parası hem dolar karşısında erimeyecek. Hem faizden kazanacak hem de vergiden muaf olacak. Yurttaşlar simit alırken vergi ödeyecek, bazıları milyarları kazanıp vergi vermeyecek.

Merak ediyorum Devlet Bahçeli cebinde dolar mı taşıyor yoksa TL mi? Türk Lirası'nın bu kadar itibarını yitirdiği bir süreçte Bahçeli halabu iktidara arka çıkıyorsa orada bir problem var demektir. Biz kendi paramızın değerini biliriz.

"Herkes hazırlıklı olsun elektriğe zam geliyor"

Üzücü bir haberim var, zamların arkası kesilmedi, devamı gelecek.

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu,  elektrik firmlarına üst bir fiyat belirlemişti. 19 Mayıs'taki resmi gazetede bu limiti yükselttiler. Bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Zam gelecek. Bütün vatandaşlarımız kendisini hazırlasın. Yakında elektriğe zam gelecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç