Kars Sarıkamış'tan son dakika haberi: Otel tavanı çöktü 10 yaralı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kars Sarıkamış'tan son dakika haberi: Otel tavanı çöktü 10 yaralı

Son dakika haberi: Sarıkamış etkinliğinde tavan çöktü. Çok sayıda yaralı var.

3.Sayfa 7 Ocak 2023 19:34 1
Kars Sarıkamış'tan son dakika haberi: Otel tavanı çöktü 10 yaralı

Sarıkamış'ta anma etkinliği yapılan Otel'in tavanı çöktü. Birçok kişi hafif yaralanırken 10 kişinin hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Sarıkamış şehitlerini anma töreninde tavanın çöktüğü ve çöken tavan altında kalanların olduğu belirtildi. Sarıkamış Harekatı'nın 108’inci yıldönümü dolayısıyla hazırlanan belgeselin gala gösteriminin yapılacağı salonun asma tavanı çöktü. 

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre tavan altında birçok kişinin kaldığı ve bölgeye hemen sağlık ekiplerinin sevk edildiği belirtildi. Bölgede olaya şahit olan bir vatandaş durumu şu şekilde aktardı: "Lama demirler çoğunun kafasını yaraladı. Dedik ki arkadaşlar toza dikkat edin dedik. 100 kişi yaralandı. Tiyatro vardı. Herkes onu bekliyordu. En az 140 kişi vardı. En az 130 kişi tavan altında kaldı. dedi. 

Bölgeden haberleri aktaran basın mensupları, olay sonrası bölgeye çok sayıda sağlık ekibinin sevk edildiği, bölgeye gelen sağlık ile itfiaye ekiplerinin yaralıları çöken tavanın altından çıkarmaya başladığı ve yarlaıları ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırdığı bildirildi. 

Tiyatro gösterisini beklerken tavanın çöktüğü belirtildi. 

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Vali Öksüz, "Sarıkamış Belgeselinin gala gösterisinin yapılacağı salonda tavanın çökmesi sonucu bazı yaralılarımız var. Şu anda hayati tehlikesi olan yaralı yok ilk gelen bilgilere göre. Şu anda hastanelerimizde 10 kişi var. Önemli problemi olan yok, tedavileri devam ediyor." dedi.

Olayın ardından bölgeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, incelemede bulundu. Kasapoğlu, olayla ilgili bir açıklama yapmadı.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
100 lerce yaralı var derken siz ordamiydiniz