Kanlı Ay Tutulması Sonrası Felaket Senaryoları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kanlı Ay Tutulması Sonrası Felaket Senaryoları

16 Nisan tarihinde gerçekleşecek kanlı ay tutulması için Astrologlardan felaket senaryoları geldi.

Yaşam 14 Mayıs 2022 15:49 0
Kanlı Ay Tutulması Sonrası Felaket Senaryoları

16 Mayıs 2022 günü kanlı ay tutulması yaşanacak.

Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği kanlı ay tutulması için süreçte son saatlere girildi. Yapılan açıklamada Akrep Burcunda söz konusu tutulmanın meydana geleceğine yer verilirken bunun büyük değişimlere neden olacağına yer verildi. 

ETKİLERİ SERT OLACAK

Adından da anlaşılacağı üzere kanlı ay tutulmasının sert geçeceği ve tozları havalandıran cinsten olacağına yer verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan ünlü Astrolog Seyran Ataklı, 30 Nisan günü yaşanan güneş tutulmasının devamı niteliğinde bu tutulmanın olacağını söyledi ve "Güneş tutulması hayatlarımıza başlangıçları getirirken, peşi sıra gelen Ay tutulması yeniye yer açmak için vadesi dolanın gitmesi gerektiğinin mesajını verecek. İkili ilişkilerde artık ite kaka giden, üzüntü ve karmaşa yaratan durumların, vadesi dolanın gideceğini ortaya çıkartacak." dedi.

EĞER İŞ KURACAKSANIZ...

 "2022'nin ana konusu olan ‘Para' mefhumu tutulmalarla iyice ortaya çıkarken kendinizi sıkıntıya sokacak borçtan ve ödemelerden uzak durun." diyerek herkese önemli bir uyarıda bulunan Ataklı, "Yine ticari ortaklık düşünüyorsanız her işinizi planlı ve yasal prosedürler çerçevesinde yapın.. Anlaşmalar, sözleşmeler için de kural geçerli. Merkür retrosu başladı. 6 Haziran'a kadar yeni olana zaten bulaşmamak, yarım kalanları toparlamak önemli. Her işinizi 1 değil 10 kere gözden geçirin." dedi.

SKANDALLAR ORTAYA ÇIKABİLİR

Ülkenin son dönemde içinde bulunduğu duruma da değinen ve bu ay tutulmasının gündeme etkileri hakkında konuşan Ataklı, "Ülkenin finansal durumu, halkın içinde bulunduğu darboğaz, zamlar ortaya çıkarken, vergilerin, kredilerin, döviz yapılanmasının tekrar düzenlenmesi söz konusu olabilir. Mafya, kara para aklama, sır ve siyasi ifşalar, skandal haberler ortaya çıkabilir. Kadınları zora sokacak taciz, tecavüz vakaları gündeme gelebilir" dedi.

TERÖR SALDIRILARI, DEPREMLER OLABİLİR

Ataklı açıklamasının devamında, "Şiddetli depremler, hava muhalefetleri tetiklenirken, önümüzdeki 6 ay, seller ve orman yangınlarıyla karşılaşabiliriz. 30 Nisan Güneş tutulması yazımda da belirttiğim gibi dünya üzerinde yaşanabilecek ve ses getirecek terör olaylarıyla karşılaşılabilir. Yer altı kaynaklarıyla ilgili beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir." ifadelerini kullandı ve önemli bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

DURUM ARTIK FELAKET

Ünlü Astrolog Oğuzhan Ceyhan ise yaptığı açıklamada, "16 mayıs stenno tutulması 25 derece akrep , hızla hayatımızda etkilerini göstermeye başlayacak. mutasyon yıldızı olduğu için kanser geçmişi ve şüphesi olanlar kontrol ettirin....temkin ekonomi krizi geçti durum artık felaket" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç