İşte Ucuz Tatil Yerleri (Villada Tatil , Karavan Kiralama, Kamp Yerleri)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İşte Ucuz Tatil Yerleri (Villada Tatil , Karavan Kiralama, Kamp Yerleri)

Tatile gitmek isteyen ancak parası , bütçesi düşük olan vatandaşlar, uygun fiyata nasıl tatil yapacağını araştırmaya başladı. İşte ucuza tatil yapabileceğiniz yerler.

Yaşam 12 Haz 2022 14:42 0
İşte Ucuz Tatil Yerleri (Villada Tatil , Karavan Kiralama, Kamp Yerleri)

Ucuz demek ne kadar doğru bilmiyorum ama yine de bir liste hazırladık. Hazırladığımız listede ucuza tatil yapabileceğiniz bölgeler yer alıyor.

Yaz ayları geldi ve sıcak havalar , ülke genelinde etkisini göstermeye başladı. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte herkesin en çok istediği şey bir tatile çıkıp 3-5 gün de olsa kafa dinlemek. Son dönemlerde ekonomide yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu birçok kişi için çok mümkün durmuyor ama yine de bütçelerini zorlamak, tatil yapmak isteyenler, araştırmalara başladı.

Ucuza tatil yapabilecekleri yerleri araştıranlar, tatil fiyatlarını görünce şaşkına döndü.

EN UCUZ TATİL : KAMP

En ucuz tatil yöntemi kamp kurmak. Her bir köşesi adeta cennetten bir köşe olan ülkemizde onlarca kamp yeri var. Çadırınızı tulumunuzu alarak istediğiniz yere gidebilir ve tatilinizi oldukça uucza getirebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan çadır, uyku tulumu, ateş, kap kacak ve yemeklik malzemeler. Hatta bunların gerekmediği yerler de var. Bazı kamp alanlarında kurulan küçük işletmeler, sabah ve akşamları yemek çıkarıyor. Aşağıdaki linkte en güzel kamp yerleri var. Bakalım hangisini beğeneceksiniz.

Türkiye'de kamp yapabileceğiniz en güzel yerler için TIKLAYIN

SADECE BİR YERDE DEĞİL HER YERDE TATİL İÇİN: KARAVAN İLE TATİL

Fiyatları rekor düzeyde artan karavanlar, son dönemlerde tatil yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi oluyor. Karavan alamayanlar, kiralama yoluna gidiyor. Karavan kiralarına baktığımızda ise 1000-1500 ve karavanın büyüklüğüne göre 2000 ile 3 bin liralara kadar karavanlar bulunuyor. Tabi bunlar günlük kira. 1 hafta kiralayacak kişi en az 7 bin lira verecek. 

Tabi daha ucuza da karavanlar var. 500 liraya arabaların arkasına takılan karavanlar da var. Eğer kendi aracınız varsa bu karavanlardan kiralayabilir ve tatilinizi iburada yapabileceksiniz.

VİLLA'DA TATİL

Son dönemlerin en popüler tatil şekli ise villa kiralayıp tatil yapmak. Villa fiyatlarına baktığımızda ise 3 kişilik bir ailenin gecelik 750 liradan başlayan fiyatlara villaları kiralayabildiği görüldü.

OTELLER ATEŞ PAHASI

Otel fiyatlarına baktığımızda ise en uygun fiyatlı yerlerde bir haftalık tatilin fiyatı 10 bin liradan başlayarak 30 bin 40 binlere kadar çıkıyor. İşte Türkiye'deki en ucuz tatil yerleri:

Didim, Aydın

Eskişehir

Amasra, Bartın

Sığacık, İzmir

Gaziantep

Gökçeada, Çanakkale

Foça, İzmir

Avşa, Balıkesir

Assos, Çanakkale

Peki sizin geçirdiğiniz en güzel tatil neredeydi? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç