İşte Kamp Yapabileceğiniz En Güzel Yerler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İşte Kamp Yapabileceğiniz En Güzel Yerler

En güzel kamp yerleri nereler? Kamp yapmak istiyorum nerede yapabilirim? Kamp yerleri nereler? İşte kamp yapılabilecek en güzel yerler.

Yaşam 10 Haz 2022 16:30 0
İşte Kamp Yapabileceğiniz En Güzel Yerler

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konuların başında, en güzel kamp yapılacak yerler geldi. Biz de bu yazımızda kamp yapabileceğiniz en güzel yerlere yer verdik. 

Döviz kurunun rekor düzeyde artması sonrasında artık bir otelde tatil yapmak hayal olurken son dönemlerde en çok tercih edilen tatil yöntemi kamp şeklinde tatiller oldu. Çadırını semaverini alanlar kendilerini bir yaylaya , bir deniz kenarına ya da ormanlık alana atarak kamp yapıyor.

Hemen hemen herkesin de aklında kamp yapmak vardır. Televizyonda ya da kartpostallarda gördüğümüz mekanlara, 'Aslında burada kamp yapacaksın' demeyenimiz yoktur herhalde. 

Biz de bu yazımızda en güzel kamp yapılabilecek yerleri yazdık. Bakalım hangisini beğeneceksiniz. İşte Türkiye'de kamp yapabileceğiniz en güzel yerler:

YEDİGÖLLER

Türkiye'de kamp dediğimizde aklımıza ilk gelen yer Bolu Yedigöller kamp alanı oluyor. Muhteşem manzarası, yazın ortasında bile serin havası ve eşsiz manzarası ile Bolu Yedigöllerde güzel bir kamp yapabilirsiniz.

İNBÜKÜ

Marmaris'te ,denizin dibinde bulunan bu kamp alanında ise denize girebilir, güzel zamanlar geçirebilirsiniz. İnbükü Orman Kampı 140 çadır kapasitesi ile kamp severlere hizmet veriyor. Konum Marmaris , yaz da erken gelip geç gittiği  için burada kamp süresi daha fazla oluyor. 

KELEBEK VADİSİ

Kamp alanı dediğimizde Kelebek Vadisi'nden bahsetmezsek olmaz. Fethiye'de bulunan Kelebekler Vadisi, son dönemlerin en popüler kamp yerlerinin başında geliyor. Kamp yapacaksanız burası kesinlikle alteratifleriniz arasında olmalıdır. 

YAZILI KANYON

ISparta'da bulunan Yaızlı Kanyon, doğa severler için son derece mükemmel bir kamp alanı. Diğer yerlere göre bir karşılaştırma yaparsak, buraya yemek götürmenize gerek kalmayabilir. Balık çiftlikleri ve küçük işletmelerin olduğu bu yerde yemeklerinizi buralardan yiyebilirsiniz.

KÖPRÜLÜ KANYON

Antalya'da bulunan milli kamp alanı koruma altında. Dünyanın en zengin bitki çeşidini bünyesinde bulunduran bu kanyonda mükemmel bir kamp geçirebilirsiniz.

AKKAYA GÖKOVA ORMAN KAMPI

Gökova'da bulunan bu orman parkında ister Azmak nehrinin yanında , isterseniz de ormanlık alanın içinde kamp yapabileceksiniz.

İĞNEADA LONGOZ ADALARI

Kırklareli'de bulunan İğneada Longoz Ormanları, yeşilliklerin arasında kamp yapmak isteyen doğa severlere mükemmel anlar sunuyor. 

Kamp yapılabilecek diğer yerler ise şu şekilde sıralanıyor:

Adıyaman'da bulunan Nemrut Dağı Milli Parkı'nda unutulmaz bir kamp yapabilirsiniz.

Milas'ta bulunan Bafa Gölü kıyısında mükemmel bir kamp yapabilirsiniz.

Burdur'da bulunan doğa harikası Salda Gölü olmazsa olmazlardan. 

Saros körfezinde bulunan Kömür Limanı'nda unutulmaz bir kamp yapabilirsiniz.

Düzce'de bulunan Torkul Gölü'nde güzel bir kamp yapabilirsiniz.

Antalya Kaş'ta çadır kurarak son derece güzel bir tatil yapabilirsiniz. 

Niğde Aladağlar'da bulunan Çamardı bölgesinde güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Fethiye'de bulunan Kabak Koyu da kamp severler tarafından çokça tercih ediliyor. 

Peki sizce en güzel kamp nerede yapılır? Siz de aşağıdaki yorum kısmından daha önce kamp yapıp çok sevdiğiniz yerleri

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç