Isparta Konserleri Bir Bir İptal Ediliyor: Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya Destek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Isparta Konserleri Bir Bir İptal Ediliyor: Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya Destek

Son dakika haberi: İki ünlü isim, Isparta'da verecekleri konseri iptal ettiğini duyurdu.

Finans Magazin 28 Mayıs 2022 20:04 0
Isparta Konserleri Bir Bir İptal Ediliyor: Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya Destek

Derya Uluğ ve Funda Arar'dan Melek Mosso'ya destek açıklaması geldi İki isim de Isparta konserlerini iptal etti.

Geçtiğimiz gün gündemde çok konuşulan bir karar geldi. Isparta Belediyesi, Isparta Gül Festivali kapsamında şehirde konser verecek Melek Mosso'nun vereceği bu konseri iptal etti. Baız kesimler tarafından hedef gösterilen Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesinden sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. 

Son olarak iki ünlü isim konuya tepki olarak Isparta'daki konserlerini iptal etti. 

DERYA ULUĞ İPTAL ETTİ

Derya Uluğ sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun konserinin iptal edilmesine tepki, MElek Mosso'ya destek olmak için Isparta'daki konserini iptal etme kararı aldığını söyledi. Uluslararası Isparta Gül Festivali'ndeki konseri hakkında paylaşım yapan Uluğ, "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

FUNDA ARAR DA İPTAL ETTİ

Bu kararın ardından bir açıklama da Funda ARar'dan geldi. Arar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 5 Haziran 2022 günü vereceği konserini iptal ettiğini söyledi. Twitter adresi üzerinden paylaşım yapan Funda Arar, "Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…"  ifadelerini kullandı.

MELEK MOSSO'NUN KONSERİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Melek Mosso, bazı kesimler tarafından "ahlaksızlığı özendirdiği" iddiasıyla  hedef gösterilmiş ve bunun ardından konsri iptal edilmişti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç