İslam Memiş'ten son dakika gümüş tahmini geldi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İslam Memiş'ten son dakika gümüş tahmini geldi 2023

Son dakika haberi: İslam Memiş yaptığı açıklamada gümüş fiyatları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu ve tahmin yayınladı.

Emtia 1 Mart 2023 16:35 0
İslam Memiş'ten son dakika gümüş tahmini geldi 2023

İslam Memiş'ten gümüş fiyatı tahmini geldi. 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş bir son dakika açıklamasında bulundu. Memiş yaptığı açıklamada gümüş fiyatı tahminini yayınladı ve fiyatların şu sıralar uygun olduğunu söyledi. 

Gümüş fiyatları üzerinde Fed baskısı olduğunu söyleyen İslam Memiş, baskının kalkmasından sonra fiyatlarda yükseliş beklendiğini söyledi. A1 Capital'in Youtube kanalına konuk olan İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında gümüş fiyatları ile ilgili şu değerlendirmelerde ve yorumlarda bulundu:

"Gümüşün ons fiyatı 21.07 dolar seviyesinde. 0.81'lik artış var. 21.50 direnç seviyesi bu hafta. Yıllık bazda 40 dolar beklentim devam ediyor. Baskılama devam ediyor. Fed baskısı devam ediyor. Gümüş yatırımcısı biraz bekliyor. Ama beklenti karşısında diğer yıllardan bu yana kazandırmaya devam ediyor. Aşağıda 20.40 dolar var. Yukarı yönlü 21.50 dolar seviyesinin kırılmasını bekliyorum. Hızlıca 23 doları görebiliriz. Gram 12.78 LT seviyesinde. Ama serbest piyasalarda 13 lira üzerinde rakam var. Bankalarda 14 lira seviyesinde bir rakam var. Alıcısına fiyatlar düşmüyor. Bu yılla alakalı 20-25 bandına kadar beklemeye devam ediyoruz. Yine gümüş almak isteyenler için iyi bir fırsat bulundu. Elime para geçtiği zaman fiziki tarafta 14.24 lira seviyesinden alım yapmıştım. Ama bu fiyatların düşük olduğunu düşündüğüm için elime nakit geçerse gümüşü değerlendirebilirim"

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç