İŞKUR'dan Ek İş Arayanlara Günlük 250 TL'ye İş: Dizi Filmlere Cast Ajans Figüran Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR'dan Ek İş Arayanlara Günlük 250 TL'ye İş: Dizi Filmlere Cast Ajans Figüran Başvuru

Ek iş arayanlara, günlük para kazanabileceği iş arayanlara film ve dizilerde figüranlık fırsatı. Başvurular İŞKUR'dan başladı.

İŞKUR İlanları 6 Tem 2022 23:01 1
İŞKUR'dan Ek İş Arayanlara Günlük 250 TL'ye İş: Dizi Filmlere Cast Ajans Figüran Başvuru

Cast Ajanslar Başvuru alıyor: Figüran ve oyuncu alınacak.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara baktığımızda ajanslar, figüran olarak çalıştırmak üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Film ve dizi projeleirnde çalıştırmak üzere yapılan personel alımları İŞKUR üzerinde yayımlandı. 

İŞKUR'un yanı sıra ajanslar , kendi resmi sayfaları üzerinden oyuncu olmak isteyenler için başvuru sayfaları açtı. Bazı ilanlar ise İŞKUR üzerinden yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda figüran ve yardımcı oyuncular alınacağına yer verildi. Özellikle ek iş arayanları ilgilendiren ilanlar şu şekilde:

İŞKUR DUYURUSU

İŞKUR üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda toplamda 52 personel alımı yapılacağına yer verildi. Özellikle ek iş arayanlar , şu anda işsiz olan ve günlük para alabileceği bir iş arayanlar için yayımlanan ilanların detaylarına finans7.com olarak bu yazımızda yer verdik.

İŞKUR'da yayımlanan iki ilan şu şekilde verildi:

2 figüran alımı için ilan detaylarında şu ifadelere yer verildi: İŞ TANIMI ; SERVİS ŞOFÖRÜ/ TAKSİCİ  SINAVIMIZDA SINAVA GİRECEK OLAN ADAYIN BİLGİSİNİ ÖLÇMEK İÇİN  SERVİS ARACI İÇERİSİNDE ÖĞRENCİ ROLU , SERVİS HOSTESİ ROLU YAPARAK ARAÇTA OTURACAK  İNİP BİNECEK  SINAV SÜRESİNCE ARAÇTA DURACAK KİŞİLERİ CANLANDIRACAK

50 figüran alımı için ise ilanda şu ifadelere yer verildi:  "Yeni çekilecek Sinema Filmimizde çalışacak kadın-erkek oyuncular alınacaktır."

DİĞER İLANLAR

Birçok cast ajans şirketi, kendi sayfaları üzerinden yayınladıkları duyurularda , dizi ve film projelerine figüran ve yardımcı oyuncu aldıklarını duyurdu. Bunun için öncelikle cast şirketine kayıt olmanız gerekmektedir. Şirket, sizin fotoğraflarınızı çekerek kataloglarına eklemekte ve dizi film projeleri için yapım şirketlerine bildirmektedir. Tabi cast ajansları bu hizmeti belirli ücretler karşılığı yapmaktadır. 

İŞKUR BAŞVURUSU ŞEKLİ

İŞKUR üzerinden yayımlanan figüran ilanlarına başvurular için iletişim bilgileri verilmiş durumda. İŞKUR sayfasında, esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden iş ilanlarına gidebilir ve burada MESLEK yazan kısma FİGÜRAN yazarak ARA butonuna tıklayabilir ve ilanlara bu şekilde ulaşabilir, başvurunuzu yapabilirsiniz.

İŞKUR sayfasında verilen şirketlerin iletişim bilgileri şu şekilde:

2 figüran alımı için >>>

50 figüran alımı için >>

Diğer iller için de ilanlar geldiğinde finans7.com'da olacak. Yeni gelecek ilanlardan haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz şekilde indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Abi gerek yok parayı hemen vermiyorlar 2 aydan daha fazla beklettikleri oluyor birde sizlerden kayıt parası istiyorlar 😂