İŞKUR Yeni İller İçin TYP 1150 Personel Alımı İlanı Yayımlandı: İşte Başvuru 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Yeni İller İçin TYP 1150 Personel Alımı İlanı Yayımlandı: İşte Başvuru 2022

İŞKUR üzerinden yeni TYP ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda devlete personel alımı yapılacağı açıklandı.

TYP 19 Ağu 2022 00:59 4
İŞKUR Yeni İller İçin TYP 1150 Personel Alımı İlanı Yayımlandı: İşte Başvuru 2022

İŞKUR 1150 TYP personel alımı ilanları yayımlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda farklı illerde TYP kapsamında perso9nel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda TYP personel alımı ilanlarının detaylarına yer verdik.

BAŞVURU KOŞULLARI

TYP personel alımı ilanlarına baktığımızda , ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kuruma kayıtlı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
  • Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).
  • AKS’ye göre aynı adreste oturanların, gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen bir aylık asgari ücretin net tutarının bir buçuk (1,5) katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP’den yararlanamamaktadır.

İLANLAR

Yayınlanan TYP personel alımı ilanları şu şekilde:

BAŞVURU ADIMLARI

TYP personel alımı ilanlarına başvurular internet üzerindne başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu internet üzerinden , İŞKUR sayfası üzerinden yapması gerekmektedir. 

Öncelikle yukarıdaki linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. İŞKUR iş arayan kısmında üyeliğiniz yoksa e devlet kapısı girişi kısmından kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Bu ekranda belirtilen adımları takip ederek ilan başvuru sayfasına gidin:

Bu sayfada TYP Arama kısmına giderek ilanlara gidebilirsiniz.İlan kısmında solda bulunan başvuru numarası kısmına tıklayarak başvurunuzu yapın.

DİĞER İLLERE DE İLANLAR GELMEYE DEVAM EDECEK

İŞKUR TYP personel alımı ilanları önümüzdeki günlerde diğer iller için de gelecek. İlanlar geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tazminatsız işçi yararına projesi (TYP), DEVLETİN TAZMİNAT ÖDEMEMEK İÇİN EN FAZLA 9 AY ÇALIŞTIRDIĞI BİR İŞÇİ PORTALI SENİ PEÇETE MİSALİ KULLANIP ATTIĞI PROGRAM...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Neden elazig yuk elazig sahipsiz ve siyasiler magrun ise almiyurlar benim hakimi yefiler euas kurumunda ikiyildir issizim duyun sesimihirsizlikmiyapim bir ekmekkapi isustemekcokmuzurki vereler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Amasyaya olssun typ
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Adres bilgilerim doğru kayıt yapamiyorum