İŞKUR Kamu İlanları: MSB, TPAO, EGM, DSİ Kamu Personeli Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR Kamu İlanları: MSB, TPAO, EGM, DSİ Kamu Personeli Alımı Yapıyor

MSB, EGM, TPAO,DSİ yayımladıkları ilanlarla beraber memur ve işçi alacaklarını duyurdular. İşte başvuru koşulları ve başvuru ekranı...

Kamu 27 Ekim 2022 19:18 0
İŞKUR Kamu İlanları: MSB, TPAO, EGM, DSİ Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Devlet Su İşleri, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye Petrolleri, gibi kamu kurumları farklı illerde personel alımı yapacak.

Özel sektörün yanı sıra kamu kurumlarının personel alım ilanlarıda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sitesinde yayımlanıyor. Bu kapsamda MSB, EGM, TPAO,DSİ yayımladıkları ilanlarla beraber memur ve işçi alacaklarını duyurdular. İşte başvuru detayları...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel Alımı 

DSİ bünyesine 27 farklı meslekte 157 kişilik işçi kadrosu ile kamu işçi ve personel alımı yapacak. Aynı zamanda alımlar 26 Farklı Bölge Müdürlüğüne yapılmaktadır. Başvuru için Adaylardan en az ilkokul mezunu olması şartı aranacak. Herhangi bir KPSS şartı talep edilmeyecek. 

DSİ 157 Personel Alım İlanı BURADA

TSK 65 Memur Alımı Yapacak

Milli Savunma Bakanlığı Personeltemin Dairesi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden yayınlanan duyuruya göre uzman yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 65 personel alımı yapılacak.

TSK 65 Memur Alımı İlanı BURADA

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Personel Alımı

Türkiye Petrolleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 49 kişilik kadro ile Mühendis ve Memur kadrolarında alım yapacak. Başvuru için Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 60 puan alınmış olması gereklidir.

TPAO 49 Personel Alım İlanı BURADA

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Alımı

EGM bağlı olduğu İl Emniyet Müdürlükleri Polisevi Şube müdürlükleri personel alımı gerçekleştirecek. 

EGM İl Emniyet Müdürlüğü 16 Personel Alım İlanı BURADA

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç