İŞ Bankası'ndan Uygun Faizli 200.000 TL İhtiyaç Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞ Bankası'ndan Uygun Faizli 200.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlara, İŞ Bankası'ndan yeni kredi müjdesi geldi! İşte 200.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 2 Mayıs 2024 0
İŞ Bankası'ndan Uygun Faizli 200.000 TL İhtiyaç Kredisi!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler bankaların kredi maliyetlerinde meydana gelen değişimleri büyük bir ilgiyle takip ediyorlar. Bankalar dönem dönem kredi politikalarına uygun olması halinde müşterilere bazı jestler yapabiliyorlar. Bu şekilde son hamle ise İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası müşterileri için heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. İş Bankası ihtiyaç kredisi faizinde indirim kararı aldı.

Para ne işe yarar? | Independent Türkçe

İŞ BANKASI YÜZDE KAÇ FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR?

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi için uygulamış olduğu güncel faiz açıklandı. Buna göre müşteriler İş Bankası'nda ihtiyaç kredisi çekmek için başvurduklarında aylık yüzde 4,75 oranında faiz ile yüksek limitli kredi çekebiliyorlar. Limit düşürüldüğünde ise daha düşük faiz oranları ile müşteri kredi kullanabiliyor. Bankaların ihtiyaç kredisi faizleri değerlendirildiğinde İş Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak daha düşük bir maliyetin yüklenilmesini sağlıyor.

Kara para nedir? Kara para aklama ne demek? MASAK'tan önemli uyarılar - En  Son Haberler

VADE SÜRELERİ SABİT!

İhtiyaç kredisi çekecek olanların uymaları gereken azami vade süresi kuralları bulunuyor. Bu kurallar İş Bankası tarafından belirlenmiyor. BDDK ihtiyaç kredisinin en fazla kaç ay vade ile kullanılabileceğini belirleyip bunu tüm bankalara talimat şeklinde gönderiyor. Çok sık değişmeyen bu kural ile beraber bankalar müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırıyorlar. Bu çerçevede şu anda 36 aya kadar vade ile en fazla 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredilerine ise en fazla 24 aya kadar vade yapılıyor. 100.000 TL üstü ihtiyaç kredileri ise 12 ayı geçmeyecek şekilde vadelerle veriliyor.

200.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

is-bankasi-ihtiyac-kredisi.jpg

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi için uygulamış olduğu aylık faiz yüzde 4,75 olarak açıklandı. 12 ay vadeli 200.000 TL ihtiyaç kredisi çekecek müşteriler taksit hesaplama tablosuna göre 1 yıl boyunca her ay 24.084 TL kredi taksiti ödemek zorunda kalıyorlar. Bu şekilde yapılan ödemelerin toplamı 289.017 TL oluyor. Eğer müşteriler kredi taksitlerini günü gününe öderlerse ekstradan herhangi bir ek maliyet ile karşılaşmıyorlar. 200.000 TL ihtiyaç kredisi çeken müşteriler 12 aylık vade dönemi için toplamda 89.017 TL tutarında faiz maliyeti ve kredi masrafı ile karşılaşıyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç