İndirimi Duyan Koştu: AVM Açılışında İzdiham Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İndirimi Duyan Koştu: AVM Açılışında İzdiham Oldu

Çorum'da bir AVM'nin açılışında büyük indirimler yapıldığının duyulması sonrası açılışta izdiham yaşandı. İndirimi duyan AVM'ye koştu.

Finans Magazin 26 Mart 2022 19:41 0
İndirimi Duyan Koştu: AVM Açılışında İzdiham Oldu

Ucuza ürün satılacağı duyulunca izdiham oldu.


Genel Merkezi İstanbul'da, Avcılar İlçesi'nde bulunan bir alış veriş merkezi, Çorum Ulukavak Mahallesi Duvara Evleri Caddesi üzerinde bir şube açma kararı aldı. Söz konusu AVM'nin bugün açılacağının ve birçok ürünün ucuza satışa sunulacağının duyurulması üzerine bölgeye vatandaşlar akın etti.


Açılışa özel alış veriş merkezinde halı, ikili banyo paspası, halı ve diğer ev eşyaları da dahil olmak üzere çok sayıda üründe indirim yapılacağı bildirildi. Bu ürünlerin ucuza satılacağını duyan vatandaşlar ise hazırlıklarını bugün sabah erken saatlerinden yaptılar ve saat 12'de açılacak AVM'nin önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Erken saatlerde gelen ve soğukta mağazanın önünde kuyrukta bekleyen kalabalık, kapının açılmasının ardından içeriye akın etti ve indirimli malzemeleri ucuza almak için adeta bir biri ile yarıştı.


Olaydan haberi olmayan , ancak oradan geçerken bu durumu gören vatandaşların da katılması ile birlikte kalabalık daha da arttı. Edinilen bilgilere göre 259 liraya satılan halıların 49 liraya, 300 liraya satılan çaydanlıkların ise 99 liraya satışa sunulduğu öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç