İkamet Şartsız 117 Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İkamet Şartsız 117 Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı!

Geçtiğimiz günlerde belediyeler tarafından yayımlanan önlisans ve lisans mezunu Zabıta memuru alımı başvuruları başladı. Başvuruda bulunacak adaylar için başvuru şartları ve detayları haberimizde....

Kamu 4 Nisan 2022 12:31 0
İkamet Şartsız 117 Zabıta Memuru Alımı Başvurusu Başladı!

Geçtiğimiz günlerde belediyeler tarafından yayımlanan kadın-erkek adaylardan önlisans ve lisans mezunu Zabıta memuru alımı başvuruları başladı. Başvuruda bulunacak adaylar için başvuru şartları ve detayları haberimizde....


Mart ayı içerisinde belediyeler tarafından yayımlanan zabıta memuru alımı başvuruları başladı. Bu kapsamda 2 belediyeye toplamda 117 zabıta memuru alımı yapılacak. İşte detaylar...


HANGİ İL KAÇ MEMUR ALIYOR?

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Zeytinburnu Belediye Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Zabıta memuru alımı yapacak. İlanlar hakkında detaylı bilgiler ise şu şekilde;


DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 75 ZABITA MEMURU ALIMI

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır.




KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans seviyesinde P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.


Eğitim Şartı: Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri veya Adalet Ön Lisans programlarının birinden mezun olmak.


Sürücü Belgesi Şartı: En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.


Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak.

 

Boy Şartı: Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak.


ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ 42 ZABITA MEMURU ALIMI

Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Memuru Alımı için Kadın erkek adaylar başvuru yapabilecek.


Zeytinburnu Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre Ön Lisans mezunu 17 ve Lisans Mezunu 25 Zabıta memuru Alımı yapılacak.



KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.


Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak,


Eğitim Şartı: Yukarıdaki tablodaki gibi Ön Lisans veya Lisans seviyesinde eğitimini tamamlamış olmak,


Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,


BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlana başvurular başladı. Zabıta kadroları için başvurular şahsen yapılıyor. Diğer kadrolar için başvurular mail ile yapılacak.


Bu haber finans7özel haberidir. Aktif link verilmeden kullanılması durumunda yasal işlem başlatılır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç