İbrahim Tatlıses'e Haciz Şoku: Batıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İbrahim Tatlıses'e Haciz Şoku: Batıyor

Son dakika İbrahim Tatlıses hakkında son dakika açıklaması geldi ve mal varlıklarına haciz geldiği bildirildi.

Finans Magazin 1 Ağu 2022 09:46 2
İbrahim Tatlıses'e Haciz Şoku: Batıyor

İbrahim Tatlıses batıyor.

İmparator lakaplı ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses hakkında son dakika haberi geldi. Geçtiğimiz günlerde büyük oğlu Ahmet Tatlı, babası için akli melekeleri yerinde değil diyerek dava açmış ve babası İbrahim Tatlıses'in mallarına şerh koydurmuştu. Tatlıses, bu olay sonrası konserde bir açıklama yapmış ve üstü kapalı şekilde oğluna yüklenerek "Bana aklı dengesi yerinde değil diyorlar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi?" demişti.

Bu sözleir gündem olan İbrahim Tatlıses'in tüm taşınır taşınmaz varlıkları için hacizler uygulanmış ve İbrahim Tatlıses'in milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddia edilmişti. Konu ile ilgili açıklama, ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'dan geldi ve Akay, İbrahim Tatlıses’in mal varlıkları ile ilgili haciz belgelerini sosyal medya  hjesabı üzerinden yayımladı. 

Akay açıklamasının devamında, İbrahim Tatlıses'in Şivan Perwer'e borcu olduğunu ve Perwer'in İbrahim Tatlıses'i icraya verdiği öğrenildi. Akay açıklamasında, “Birçok alanda yatırımı olan ve çoğunda büyük zararlar eden İbrahim Tatlıses’in ayrıca şirketlerinin, kebap salonlarının elektrik, doğalgaza da borçları bulunuyor. Yani devlete 120 milyon TL borcu olduğunu öğrendim. Bu borçları yüzünden tüm mal varlıklarına haciz konulan Tatlıses’in, Kürt kökenli sanatçı Şivan Perwer’le de mahkemelik olduğunu da öğrendim.

Perwer, 2014 yılında İbrahim Tatlıses’e karşı açtığı telif davasını kazanmış. Ancak telif davasını kazanmasına rağmen Perwer’e, İbrahim Bey tarafından hiç bir ödeme yapılmamış. Bunun üzerine de Şivan Perwer’in avukatları da İbrahim Tatlıses’i icraya vermiş.” ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hazineden araziyi alıp % 25 dar tanıdık gelirlilere ve diğer kısmı malum.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsanların yaşadıkları herkese derstir. Alınan mesajda; bugün yaşadıklarımızın sebebi, geçmişin hatalarıdır.