Hangi banka faizsiz kredi veriyor: İşte sıfır faizli nakit avans başvurusu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hangi banka faizsiz kredi veriyor: İşte sıfır faizli nakit avans başvurusu 2024

Son dakika haberi: 7 bankadan faizsiz kredi açıklaması geldi. Kredilere başvurular internet üzerinden başladı.

Kredi 26 Ocak 2024 1
Hangi banka faizsiz kredi veriyor: İşte sıfır faizli nakit avans başvurusu 2024

Hangi banka faizsiz nakit avans veriyor: İşte sıfır faizle verilen nakit avans ve krediler.

Birçok banka faizsiz nakit avans vereceğini açıkladı. Açıklamalara baktığımızda 20 ile 30 bin lira arasında değişmekte olan miktarlarda paranın sıfır faizle kullandırılacağına yer verildi. Biz de finans7haber olarak bu yazımızda faizsiz nakit avans kullandıran bankaların listesine yer verdik. Açıklamalara baktığımızda toplamda 7 bankanın sıfır faizli kredi verdiği bildirildi. İşte o bankalar ve kredilerin detayları.

Denizbank

Denizbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya baktığımızda Denizbank, 0 faizle 10 bin liraya kadar nakit avans kullandırıyor. 6 ay vadeli şekilde verilen söz konusu kredide aylık geri ödeme 1.666 lira olarak açıklandı.

Akbank

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada faizsiz şekilde 6 ay vadeli 20 bin lira nakit avans kullandırılacağına yer verildi. Nakit avansa ek olarak banka tarafından 10 bin TL faizsiz kredi verileceği bildildi. Kredi bilgileri için TIKLAYIN

Yapı Kredi

Yapı Kredi Bankası tarafından da bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 15 bin lira faizsiz kredi başvursunun başladığına yer verildi. 

QNB Finansbank

Qnb Finansbank da bir açıklama yaptı. Banka resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 6 ay vadeli 20 bin lira kredinin kullandırılacağına yer verildi. 

Garanti BBVA

Garanti BBVA'nın resmi internet adresi üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda 10 bin lira kredinin 6 ay vadeli ve sıfır faizli şekilde verileceği bildirildi. Söz konusu krediye ek olarak banka tarafından faizsiz ve taksitli 20 bin TL nakit avans verileceği görülüyor. Toplamda 30 bin TL olarak verilecek kredinin detayları için TIKLAYIN

Türkiye İş Bankası

Türkiye İş Bankası resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamaya baktığımızda 20 bin lira faizsiz kredi verildiğine yer verildi. 6 ay vadeli şekilde verilen sıfır faizli kredinin aylık geri ödeme miktarı ise 3 bin 333 lira olarak açıklandı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Faizsiz kredi başvurusu yapacak vatandaşların yukarıdaki bankalardan, başvuru yapmak istediği bankanın mobil uygulamasını indirmesi gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra müşteri olacaksınız. Müşteri olduktan sonra nakit avans başvurusu yapabileceksiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Hepsi yalan bankayı arayın öyle bir şey yok diyor velevki doğru sadaka mı bu miktar