Hamster Kombat ne zaman listelenecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Hamster Kombat ne zaman listelenecek?

Hamster Kombat ne zaman listelenecek? Kripto para borsasında ne zaman işleme başlayacak?

Kripto Paralar 11 Haz 2024 0
Hamster Kombat ne zaman listelenecek?

Yeni Not Coin mi? Hamster Kombat binance üzerinden ne zaman listelenecek?

Son dönemlerde Telegram üzerinden tıklama ile kazanılan kripto paralara her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Gelen son dakika açıklamasında Hamster Kombat adlı kripot poaranın da bu şekilde piyasaya çıkmaya hazırlandığı bildirlidi.

Kısa sürede listeleneceği iddia edilen söz konusu kripto para sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem haline geldi.

NE ZAMAN LİSTELENCEK?

Not Coin geçen aylarda bu şekilde kripto para borsasına bomba gibi gelmiş ve listelenmesi sonrası kısa sürede ciddi bir düşüş göstermişti. Yaşanan düşüşten sonra geçen hafta Not Coin'de hızlı bir yükseliş olmuş, kısa sürede söz konusu kripto para 3 kattan fazla yükseliş göstermişti.

Not coinde yaşanan yükselişten sonra birçok yatırımcı, bu şekilde halka arz edilecek, listelenecek kripto paraları araştırmaya başladı.

Ancak Hamster Kombat adlı kripto paranın ne zaman listeleneceği henüz belli değil. Kripto para halka arz olduğunda haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgifler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, genel ya da özel yatırım tavsiyesi değildir. Bu tür veri ve bilgilerde atıfta bulunulan finansal ürünler ya da işlemler, yatırım profilinize ve yatırım hedeflerinize veya beklentilerinize uygun olmayabilir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç