Güzellik Kraliçesi Gleycy Correia Bademcik Ameliyatı Sonrası Öldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Güzellik Kraliçesi Gleycy Correia Bademcik Ameliyatı Sonrası Öldü

Gleycy Correia isimli eski güzellik kraliçesi, geçirdiği bademcik ameliyatı sonrasında hayatını kaybetti.

Dünya 22 Haz 2022 14:10 0
Güzellik Kraliçesi Gleycy Correia Bademcik Ameliyatı Sonrası Öldü

Sürekli şişen bademciklerini aldırmak isterken hayatından oldu.

Brezilya'da güzellik kraliçesi seçilen 27 yaşındaki Gleycy Correia sürekli şişen bademciklerini aldırmak istedi.  Şişen bademcikleri yzünden sürekli olarak boğazında sorun olan, sesinde sıkıntı çıkan ve rahatsız olan kadın, onları aldırmak için bir hastaneye gitti.

27 yaşında olduğu öğrenilen Brezilya eski güzellik kraliçesi Gleycy Correia, gittiği özel bir hastanede amaliyat edilmesi gerektiğini öğrenci ve ameliyat oldu. 

AMELİYATTAN 5 GÜN SONRA

Edinilen bilgilere göre Gleycy Correia, hastanede ameliyat oldu ve evine gitti. Evine giden kadın , daha sonra rahatsızlandı ve durumu oldukça kötüye gitti.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Gleycy Correia, ameliyattan beş gün sonra ciddi şekilde kan kaybetti. Ciddi kan kaybı nedeniyle kalp krizi geçiren kadın , hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan kadının tedavisine yoğun bakımda devam edildi.

2 AYLIK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Yoğun bakımda iki ay yaşam mücadelesi veren Gleycy Correia, burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

AİLE HASTANEYİ SUÇLADI

Gleycy Correia'nın cansız bedeni ailesine teslim edildi.

Hayatını kaybeden Gleycy Correia'nın ailesi ise hastanenin ihmali olduğunu söyleyerek hastaneyi suçladı. Aile dostu olan Jak Abreu sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve ailenin kesinlikle ameliyat sırasında yapılan yanlış müdahale nedeniyle kızlarının öldüğüne inandığını söyledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç