Göç İdaresi Temizlik Personeli Alımı Nihai Listesi Yayımlandı: İşte Kura Çekimi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Göç İdaresi Temizlik Personeli Alımı Nihai Listesi Yayımlandı: İşte Kura Çekimi

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü temizlik personeli alımı nihai listesi yayımlandı. İşte kura çekimi tarihi ve saati.

Sağlık 3 Haz 2022 20:45 0
Göç İdaresi Temizlik Personeli Alımı Nihai Listesi Yayımlandı: İşte Kura Çekimi

Göç İdaresi personel alımı nihai listeleri yayınlandı.

İŞKUR üzerinden yapılan son dakika açıklamasında İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'ne yapılacak işçi alımı için nihai listelerin belli olduğuna yer verildi. Kura çekimine kısa süre kala yayınlanan duyuruda kura çekimine girecek adayların isim listelerinin belli olduğuna yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda nihai listeye nasıl bakacağınıza , kura çekiminin ne zaman yapılacağına bu haberimizde yer verdik.

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALINACAK?

Yayımlanan duyuruda temizlik personeli alımı yapılacağına yer verildi. Alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde duyuruldu:

NİHAİ LİSTEYE NASIL BAKARIM?

Nihai listeye bakmak için İŞKUR sayfasına gitmeniz gerekmektedir. esube.iskur.gov.tr adresine gidin ve iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ BAŞVURULARIM kısmına tıklayın. Burada yaptığınız başvuruyu göreceksiniz.

İlanın numarasına tıklayarak alt tarafta bulunan NİHAİ LİSTE yazısına tıklayarak nihai listeye ulaşabilirsiniz. 

Nihai liste ne demek: Liste , kuraya gireceklerin listesidir. Bu listede yer alan adaylar kuraya alınacak. Adınız listede yoksa , kuraya girmeye hak kazanamadığınız anlamına gelmektedir. 

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINLANACAK

Söz konusu personel alımında kura çekimi 6 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 10 ile 11 arasında yapılacak kura çekimi canlı olarak yayınlanacak. Kura çekimi başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç