Gıda, temizlik, meyve sebze: Dev marketler büyük indirimlere başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gıda, temizlik, meyve sebze: Dev marketler büyük indirimlere başladı

Son dakika haberi: 4 dev market, 2023 yılı itibarıyla indirimlere başladı. Migros, CarrefourSA, Şok ve Tarım Kredi marketlerde büyük indirimler başladı.

Gıda, temizlik, meyve sebze: Dev marketler büyük indirimlere başladı

Son dakika : Marketlerde dev indirimler başladı.

2023 yılının gelmesi ile birlikte marketler zam değil indirim yarışına girdi. Asgari ücrete yapılan yüksek zamdan sonra market ürünlerine büyük zamlar beklenirken marketler bunun tam tersi yönde hareket etmeye başladı. Enflasoynun aşağı çekilmesi, asgari ücrete yapılacak zammın erimemesi için alınan tedbirler kapsamında marketler, indirim yağmuruna başladı. Tarım Kredi, Şok, Migros ve CarrefourSA tarafından yapılan son dakika açıklamasında indirimlerin başladığına yer verildi.

MİGROS

Migros tarafından yapılan son dakika açılamasında Ocak ayı boyunda temel ihtiyaç ürünlerini içeren Migros markalı toplamda 419 rüünün fiyatlarının sabitleneceğine yer verildi. 3 binden fazla markalı üründe ise sürekli indirim yapılacağı açıklandı.

Açıklamada şirketin enflasyonla mücadele kapsamında yüzlerce temel ürünlerde fiyatları sabitlediği, fiyat sabitlemenin yanı sıra indirimlerin de yapılacağına yer verildi. İndirim yapılacak ürünler şu şekilde:

un,
yağ,
çay,
şeker,
bakliyat,
deterjan,
çocuk bezi

ve bunlar gibi en temel ihtiyaç ürünlerinden 419 tanesinde indirimler yapılıyor. İndirimler en az yüzde 25 seviyesinde.

CARREFOURSA 20 BİN ÜRÜNDE İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLATTI

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamada gıda ve temel ihtiyaç ürünleri başta olmak üzere toplamda 20 bin üründe yüzde 20 ile yüzde 40 arasında indirimler uygulanacak. Konu ile ilgili marketten yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda “Tüm mağazalarımızda istisnasız uyguladığımız 3 adımdan oluşan doğru fiyat politikamızda; Reyon fiyatı = Kasa fiyatıyla müşterimiz reyon ve kasada farklı fiyatla karşılaşırsa, müşteri için avantajlı olan fiyatı uyguluyoruz. Müşterimize her zaman doğru ve kaliteli ürünler sunmayı taahhüt ediyor; müşterinin sorun yaşadığı olası durumlarda ürün değişimi sağlıyor, aynı ürünün tazesini ücretsiz olarak sunuyoruz. Avantajlı fiyat garantisinde ise maliyet fiyatları yükselmeden reyon fiyatlarını değiştirmiyor, tedarikçilerden gelen indirimleri müşterilerimizin lehine fiyatlara yansıtıyoruz” denildiği görüldü.

ŞOK MARKETLER FİYATLARI SABİTLEDİ

ŞOK Marketler tarafından yapılan açıklamada gıda , temel ihtiyaç ürünleri ,temizlik ve hijyen başta olamak üzere toplamda 1000 üründe fiyatların Ocak ayı boyunca sabitlendiğine yer verildi. 

TAIRM KREDİ MARKETLERDE BÜYÜK İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen gün yaptığı açıklamada Tarım Kredi marketlerde 600 ürünün indirime gireceğini söyleyerek, "Tarım Kredi'nin 1520 kooperatif, 400 mini koop , 250 kop bakkal olmak üzere toplam 2170 hizmet noktrasında 600 çeşit ürün en ucuz fiyatla satışa sunulacak. Temel ihtiyaç malzemeleri. Tarım Kredi saadece ürün öncesi destek değil, ürünü alıp işleyip satıyor. İndirimler bugün itibarıyla başladı" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 16 Ay Önce
BİM ve A101 de indirir inşallah