Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması

Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz hakkında son dakika açıklaması geldi. Özel, fotoğrafın nasıl çekildiğini açıkladı.

Siyaset 8 Mayıs 2024 0
Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması

Özgür Özel'den Taha Hüseyin KAragöz ile olan fotoğraf hakkınd açıklama 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Taha Hüseyin KAragöz'ün fotoğrafı sosyal medya üzerinde çokça gündem olmuştu.

Önceki gün bir araya gelen ikili, görüşmeden sonra fotoğraf paylaşmıştı. KAragöz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Özgür Özel'e konuk olduğunu ve görüşmenin sıcak, samimi şekilde geçtiğini söyleyerek, "Ankara’daki son durağım CHP lideri Sayın Özgür Özel oldu. Yine kibar ve samimi bir ev sahibiydi. Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planlıyor. Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu" dedi.

Bu fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Muhalefetten bu fotoğrafa tepkiler gelirken Karagöz'ün 2022 yılı Aralık ayında Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek İmamoğlu'nun bir restoranda yedikleri yemeğin görüntüsünü paylaştığı ifadelerle gelen eleştirilere cevap geldi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, söz konusu fotoğrafın hikayesini paylaştı ve Karagöz'ün kendisinin meclise geldiğini ve nikah davetiyesi verdiğini söyleyerek, "Geçmişte televizyon programlarına katıldığım birisi. Dün de Ankara’da birçok siyasiye uğramış. Bana da Meclis’te uğradı. Nikah davetiyesi verdi. Meclis’te kapının önünde biz seni içeri almayız diyecek halimiz yok. Bu yerel seçim döneminde pek çok CHP’li belediye başkanını da yayınlarına aldı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç