Gıda Mühendisleri Atama Bekliyor: Tarım Bakanlığı 5064 Personel Alımı Gelmelidir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Gıda Mühendisleri Atama Bekliyor: Tarım Bakanlığı 5064 Personel Alımı Gelmelidir

Tarım Bakanlığı 2022 yılı yeni dönem personel alımı bekleniyor. Gıda Mühendislerinin atama talepleri sosyal medyada ses getirdi.

Kamu 7 Mayıs 2022 10:24 1
Gıda Mühendisleri Atama Bekliyor: Tarım Bakanlığı 5064 Personel Alımı Gelmelidir

Tarım Bakanlığı memur alımını unuttu.

Tarım ve Orman Bakanlığı geçtiğimiz ay bir açıklama yapmış ve farklı pozisyonlara çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yayımlanan duyuruda 5 bin 64 personel alımı yapılacağına yer verilmişti. Bakan Kirişçi yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızda görev yapmak üzere gerçekleştireceğimiz 5064 kişilik yeni istihdam ülkemize, genç kardeşlerime hayırlı olsun." ifadelerini kullanmış ve kadroları şu şekilde kamuoyu ile paylaşmıştı:

İLK DUYURULAR GELMİŞTİ

Orman Muhafaza memuru ve mühendis kadroları için ilanlar geçen ay yayımlanmıştı. Ancak diğer kadrolar için hala ilanlar yayımlanmadı. Gıda Mühendisi, büro memuru, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, bekçi ve diğer kadrolara yapılacak alım için ise hala ilan yayımlanmadı. 

İlan hakkında henüz açıklama gelmedi ancak önümüzdeki günlerde söz konusu personel alımı hakkında duyurunun gelmesi bekleniyor.

GIDA MÜHENDİSLERİ ATAMA BEKLİYOR

Üniversitelerden başarı ile mezun olan on binlerce gıda mühendisi, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın personel alımı ilanını bekliyor. Yıllardır düşük atamalar nedeniyle boşta olan Gıda Mühendisleri, hak ettikleri atamaların artık yapılmasını , kendilerine yeterli kadro verilmesini istiyor. 

Biz de Finans7.com olarak bu konuda sosyal medya üzerinde kampanya başlatan Gıda Mühendislerine destek olmak için bu yazımızı kaleme aldık. Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama talebinizi , kadro talebinizi yazarak sesinizi duyurabilirsiniz.

İlan geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
mühendisler neden alınmıyor