Getir, Yeni Bir İşe Daha Girdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Getir, Yeni Bir İşe Daha Girdi

Son dönemlerin en çok konuşulan ve kullanılan uygulamalarından olan Getir, yeni bir işe daha girdi.

İş Dünyası 5 Ağu 2022 20:37 2
Getir, Yeni Bir İşe Daha Girdi

Getir Süpermarket açıyor.

Türkiye'nin en büyük sanal alış veriş uygulaması Getir, yeni bir hamle daha yaptı. Önce sadece depo olarak vatandaşlara hizmete başlayan Getir, verdiğiniz siparişleri en yakındaki depoya iletiyor ve kuryeler, depodan siparişlerinizi alarak kapınıza teslim ediyor. Türkiye'de 81 şehirde açılan ,daha sonra yurt dışında şube açmaya başlayan Getir, daha sonra Yemek sektörüne de girdi. Getir Yemek uygulaması ile yemek alanında da vatandaşlara hizmet veren Getir, şimdi de yine kendi alanında ama farklı bir konsepte geçti.

Gelen son bilgilere göre Getir, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir değişkliğe gitti. Şehir yönetiminin depodan şikayetçi olması üzerine Getir, burada bulunan deposunu markete de çevirdi. 

ŞEHRİN ESTETİĞİNİ BOZUYOR

Bilindiği üzere Getir'in depolarının camları tamamen mor renkle kaplı ve içerisi görünmüyor. Amsterdam şehir merkezinde aynı şekilde bulunan bir depo ise Amsterdam yönetiminin tepkisini çekti. Yönetim, deponun şehrin estetiğini bozduğunu bildirdi. Bunun üzerine Getir, söz konusu deponun camlarını farklı resimlerle donatarak bir sanat galerinise çevirdi. 

Daha sonra Getir, buradaki deposunu Süpermarkete çevirdi. Hem depo hem de süpermarket olarak hizmet verecek bu uygulamanın yayılabileceği bildiriliyor. 

PİLOT UYGULAMA OLACAK

Edinilen bilgilere göre bu değişimin Getir için pilot uygulama olacağı ve gelecek günlerde depoların bu şekilde dönüştürülerek hem depo hem süpermarkete çevrilebileceği bildiriliyor.

Sizce bu şekilde olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ülkemizde ürünleri ucuz verirse tutar yoksa tutmaz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence çok mantıklı olmalı ama getir indirimleri markette de uygulanacak mı o da önemli bence