Galatasaray'dan Bomba Transfer Atağı, Chelsea'nın Yıldızı Hakim Ziyech...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Galatasaray'dan Bomba Transfer Atağı, Chelsea'nın Yıldızı Hakim Ziyech...

Son dakika haberi: Chelsea'nın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech'in Galatasaray'a kiralık olarak gelebileceği bildiriliyor. Görüşmeler başladı.

Spor 5 Ağu 2022 20:55 0
Galatasaray'dan Bomba Transfer Atağı, Chelsea'nın Yıldızı Hakim Ziyech...

Galatasaray'dan bomba transfer atağı.

Süper Lig bugün başlıyor. Lig başlıyor ama transfer sezonu son sürat devam ediyor. Yeni sezona çok iyi bir şekilde girmeye çalışan takımlar, eksik bölgelere transfer yapmaya devam ederken Galatasaray ile ilgili son dakika haberi geldi.

Gelen son dakika bilgilerine göre Galatasaray'ın , Chelsea'nın 29 yaşındaki başarılı futbolcusu Hakim Ziyech ile ilgilendiği öğrenildi. Transfermarkt'ın yüzde 40 oranda olumlu yazdığı transferin söylentisini duyan sarı kırmızılı taraftarlar kulaklarına inanamazken gelişmeleri anbean takip etmeye başladılar. Peki tanıyalım kimdir Hakim Ziyech.

Premier League ekiplerinden Chelsea takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Hollanda doğumlu Faslı millî futbolcu, transfer olması durumunda Galatasaray'ın yeni on numarası olacak. 19 Mart 1993 tarihinde dünyaya gelen ve 29 yaşında olan başarılı futbolcunun boyu 180 cm.

Kariyerine bakacak olursak 2012 yılında Hollanda ligi ekiplerindne Heerenveen 'de forma giyen başarılu futbolcu 36 karşılaşmada 11 gol attı.

2014 yılında yine aynı ligde bulunan Twente'ye transfer olan Ziyech, burada üstün bir başarı ortaya koydu ve orta saha olmasına rağmen 68 karşılaşmada 30 gol attı. 

Bu performansı ile Hollanda liginin dev takımı Ajax'ın dikkatini çeken oyuncu, 2016 yılında Ajax'a transfer oldu. Ajax forması ile 112 karşılaşmaya çıkan Hakim Ziyech, burada 38 gollük bir performansla göz doldurdu. 

Daha sonra 2020 yılında Cheslea'ya transfer oldu. Burada 46 maça çıkan Ziyech, 6 gol kaydetti.

PİYASA DEĞERİ 28 MİLYON EURO

Transfermarkt verilerine göre değeri 28 milyon Euro.

ASİSTLERDE ÇOK BAŞARILI

Kariyerinin toplamına baktığımızda Hollanda liginde 216 maçta 97 asist yaptığı görülüyor. Premier ligde 46 maçta 6 asist. Şampiyonlar Ligi'nde ise 36 maçta 8 gol 10 asist yaptı.

TÜM KARİYERİNDE GOL VE ASİST SAYISI

Tüm kariyerinde 407 maça çıkan Ziyech, 125 gol atarken 133 asist yaptı. 

En güzel golleri ve hareketleri ise şu şekilde:

TRANSFERDE SON DURUM

Transfer görüşmelerinin sürdüğü öğrenilirken önümüzdeki günlerde bu konuda resmi açıklama gelmesi bekleniyor.  Galatasaray, Chelsea'den Hakim Ziyech'i 3 milyon sterlinlik satın alma zorunluluğuyla (7 milyon sterlin) kiralamak için ileri görüşmelerde bulunuyor .

KIRMIZI ŞEYTANLAR DA İLGİLENDİYOR

Manchester United'in da oyuncu ile ilgilendiği bildirildi.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin.

Finans7.com  | Ankara 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç