Flaş İddia: Kabinede 5 İsim Değişecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Flaş İddia: Kabinede 5 İsim Değişecek

Siyaset gündemini hareketlendiren iddia ortaya atıldı. İddiada kabinede 5 ismin değişeceğine yer verildi.

Siyaset 9 Haz 2022 19:05 0
Flaş İddia: Kabinede 5 İsim Değişecek

Son dakika : Kabine değişecek iddiası gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önceki gün bir görüşme gerçekleştirdiler. Yapılan görüşmede seçim kabinesinin gündeme geldiği iddia edildi. 

Halk TV yazarı Can Coşkun kaleme aldığı yazısında seçim kabinesi üzerinde anlaşıldığını iddia etti. Bir AK Partili milletvekili ile görüştüğünü söyleyen Coşkun, haber kaynağı olarak AK Partili eski bir milletvekili olduğunu söyledi. Coşkun bu ismin yakın zamanda , Genel Başkanı Davutoğlu olan Gelecek Partisi'ne katılacağını söyledi. 

Coşkun açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi kafasında kurduğunu söyledi ve dün gerçekleşen toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bu konu üzerinde görüştüklerini söyledi. 

5 BAKAN GÖREVDEN ALINACAK İDDİASI

Eski vekil açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabinede 5 ismi değiştireceğini iddia etti. Son bahar ayları gelmeden önce bakanların değişeceğini söyleyen Coşkun, ilk başta 3 ismin değişeceğini söyledi. 

Eski vekilin açıklamasında, "Sayın Erdoğan kafasında yeni kabineyi kurdu. Millet İttifakı'na adayı açıklatıp, değişmiş kabinesiyle seçim ilanı yapmak isteyecek. Bahçeli'ye yaptığı son ziyaret, harekattan ziyade kabine sohbetiydi. İki lider seçim kabinesi kurmakta hemfikir. Sönük bulunan kabinede Sonbahar gelmeden en az üç değişiklik olacak".ifadelerini kullandığı öğrenildi. 

Hangi isimlerin değişeceği konusunda bir bilgi verilmedi.

Önümüzdeki günlerde bu konuda net açıklama gelmesi bekleniyor. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç