Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu!

Fenerbahçe - Beşiktaş arasında oynanacak derbi mücadelesinin hakemi belli oldu! İşte haberin detayları...

Spor 25 Nisan 2024 0
Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Volkan Bayarslan oldu.

Trendyol Süper Lig'in 34. haftası, futbolseverler için heyecan verici maçlara sahne olacak. Haftanın en çok dikkat çeken mücadelesi ise, Türk futbolunun prestijli rekabetlerinden Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi olacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu kritik karşılaşmayı yönetecek hakemleri açıkladı. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin düdüğünü, tecrübeli hakem Volkan Bayarslan çalacak.

HAFTANIN MAÇ PROGRAMI VE GÖREVLİ HAKEMLER

Ligde bu hafta, başta İstanbul derbisi olmak üzere birçok kritik karşılaşma oynanacak. İşte 34. haftanın maç programı ve maçları yönetecek hakemler:

Cuma: Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak maçı, Bahattin Şimşek yönetecek.

Cumartesi: Günün ilk maçında Kasımpaşa, Samsunspor'u konuk edecek. Bu maçın hakemi Halil Umut Meler olacak. Sivasspor ile Konyaspor arasında oynanacak maçta ise Murat Erdoğan düdük çalacak. Hatayspor ve Başakşehir, Atilla Karaoğlan'ın yönetiminde karşı karşıya gelecek. Haftanın en önemli maçı ise Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Bu büyük İstanbul derbisinde hakem Volkan Bayarslan olacak.

Pazar: Alanyaspor, İstanbulspor'u ağırlayacak. Bu maçta düdük Muhammet Ali Metoğlu'na emanet. Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki mücadelede ise Direnç Tonusluoğlu hakemlik yapacak. Günün son maçında Çaykur Rizespor, Ankaragücü'nü konuk edecek. Bu karşılaşmanın hakemi Turgut Doman olacak.

Pazartesi: Haftanın kapanış maçında Fatih Karagümrük, Antalyaspor ile karşılaşacak. Bu maçı Kadir Sağlam yönetecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç