Ziraat Bankası'ndan Anneler Gününe Özel 300 TL Hediye Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Anneler Gününe Özel 300 TL Hediye Para Kampanyası!

Ziraat Bankası, kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre, anneler gününe özel hediye 300 TL para verilecek! İşte haberin detayları...

Bankalar 4 Mayıs 2024 0
Ziraat Bankası'ndan Anneler Gününe Özel 300 TL Hediye Para Kampanyası!

Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası Anneler Günü'ne özel yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan kampanya ile cebinde bankkart olan milyonlarca kişiye bu özel güne olarak 300 liraya varan hediye para puan kazanma imkanı sunuldu.

ZİRAAT BANKASI 300 TL HEDİYE BANKKART KAZANMA BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Milyonlarca Bankkart sahibi için Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda "Bankkart'ınız ile 1-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bankkart anlaşmalı giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum, saat, çiçekçi, küçük ev aletleri, güzellik/bakım merkezleri, kuaför salonları, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 150 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira!" denilerek kampanya koşulları şu şekilde açıklandı:

Kampanya 1-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart com tr'den katılabilirsiniz.

anneler-gunu-kampanyasi.jpg

Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı giyim, aksesuar, kozmetik, kuyum, saat, çiçekçi, küçük ev aletleri, güzellik/bakım merkezleri, kuaför salonları, kafe ve restoransektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişinize 150 TL, toplam 300 TL Bankkart Lira verilecektir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Harcama tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya 1 Mayıs 2024 tarihi itibari ile başlarken 14 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kampanyadan yararlanan kişiler aranılan koşulları yerine getirmeleri durumunda bankkart lira olarak toplamda 300 liraya varan tutarda hediye para kazanma imkanı elde edecekler.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç