Fed Sonrası Kripto Paralara Bir Şeyler Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fed Sonrası Kripto Paralara Bir Şeyler Oldu

Son dakika haberi: Fed sonrası kripto para piyasasında ters hareketler görüldü. Düşmesi beklenen kripto paralar yükselişe geçti.

Kripto Paralar 16 Haz 2022 01:12 0
Fed Sonrası Kripto Paralara Bir Şeyler Oldu

Son dakika... Fed sonrası Bitcoin'e bir şeyler oluyor.

Fed'in açıkladığı faiz kararından sonra Bitcoin'de ciddi hareketler görülmeye başlandı. 75 baz puanlık faiz artışından sonra düşmesi beklenen en büyük kripto parada ters hareketler yaşandı. Gelen son dakika bilgilerine göre faiz kararı öncesi 20 bin dolar seviyelerinde olan Bitcoin, dakikalar içinde 2 bin dolardan fazla değer kazandı.

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre akşam saatlerinde 20 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin'de hızlı bir yükseliş görüldü ve 1 Bitcoin kısa sürede 22 bin doların üzerine çıktı ve şu anda 22 bin 447 doları gördü.

NEDEN YÜKSELİYOR?

Fed'in faiz kararından önce düşüşte olan kripto paraların faizin 75 baz puan arttırılması ile birlikte daha da dümesi ve 18 bin doların altına bile gerilemesi beklentisi vardı. Ancak faiz kararı geldi ve kriptolar ciddi yükselişe geçti.  Bunun nedeni ise son günlerdeki söylemler nedeniyle Fed'in 75 baz puan faiz arttırması beklenti olmuş ve piyasalar kendini buna göre ayarlamıştı. Bu nedenle faiz etkisi ile yaşanabilecek düşüş, faiz kararına kadar gerçekleşti.

1 BİTCOİN NE KADAR?

Faiz öcnesi 20 bin dolara kadar gerileyen Bitcoin şimdi 22 bin 447 dolara kadar çıktı.

1 ETHEREUM NE KADAR?

1 ETH fiyatı ise 1231 dolar 

Not: Haberdeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralr konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç