Fahrettin Koca Duyurdu: Eczaneler İçin 3 Düzenleme Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fahrettin Koca Duyurdu: Eczaneler İçin 3 Düzenleme Geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Koca, eczaneler ile ilgili yapılacak 3 düzenlemeyi duyurdu.

Sağlık 29 Tem 2022 09:03 0
Fahrettin Koca Duyurdu: Eczaneler İçin 3 Düzenleme Geliyor

Eczaneler ile ilgili düzenleme açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir son dakika açıklamasında bulundu. Twitter adresi üzerinden bir paylaşım yapan Bakan Koca, Türk Eczacılar Birliği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldiğini söyledi. Bir toplantı yapıldığını söyleyen Bakan Koca, eczaneler ile ilgili yapılacak 3 düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. 

Toplantı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Bakan Koca, "TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ başkanı ve üyeleriyle çarşamba günü yaptığımız toplantıda şu konularda karar aldık." dedi ve 3 kararı şu şekilde kamuoyu ile paylaştı:

"1-Pandemi nedeniyle eczanelerimizin İTS kayıtlarında meydana gelmiş olan uyumsuzluklara ilişkin düzenleme çalışmaları yapılacak.

2-Güncel ilaç stok yönetiminin daha etkin bir şekilde yapılması sağlanarak ilaç tedarikindeki sorunlar minimuma indirgenecek.

3-Eczane ve ecza depolarında bulunması gereken ilaç listesi güncellenecek. Sağlık camiamızın değerli mensupları eczacılarımıza hayırlı olsun."

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç