EYT'liden acil satılık ev, araba, arsa
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EYT'liden acil satılık ev, araba, arsa

Emeklilikte yaşa takılanlar , borçlanma nedeniyle mallarını satmaya başladı. İşte satışa çıkarılan bazı ürünler:

Finans Magazin 15 Ocak 2023 18:03 0
EYT'liden acil satılık ev, araba, arsa

EYT'liden satılık ev, arsa, dükkan ve araba.

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinin açıklanmasının ardından çalışanlar, eksik kalan primlerini tamamlamak için borçlanmaya gitti. Askerlik ve doğum borçlanması için EYT'lilerin elinde nakit para olması gerekiyor. 

ASKERLİK VE DOĞRUM BORÇLANMASI NE KADAR 2023

2023 yılı için askerlik borçlanması yapacak bir kişinin borçlanacağı her bir gün için ödemesi gereken en düşük tutar 106,75 TL olarak açıklandı. Aylık 3.202,56 TL ve yıllık 38.430,72 TL. 400 gün askerlik borçlanması yapacak bir kişi 42 bin 700 TL, 540 gün askerlik borçlanması yapacak bir kişinin ise toplamda 57 bin 645 TL ödeme yapacak.

EYT'LİLERDEN ACİL SATILIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EYT açıklamasından sonra emeklilik hakkı kazanan vatandaşlar sevinirken , prim gün sayısı tutmayan vatandaşlar borçlanma için SGK'ya akın etti. SGK'da borçlanması yüksek çıkan, elinde nakit parası olmayan vatandaşlar ise elindeki malı , evi, arabayı satmak için ilan sitelerine koymaya başladı.İlanlara baktığımızda 100 bin liraya araba, 165 bin liraya devren satılık dükkan, arsa, işyeri gibi yerler var.

İşte EYT'lilerin borçlanma nedeniyle ilan sayfalarına koyduğu ilanlar:

Birçok ilanın ederinden daha düşük seviyeye satışa koyduğu görülüyor. EYT borçlanması için vatandaşlar , bir an önce para alarak emeklilik başvurusu yapmak istiyor. Siz ilana ne koydunuz ? aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer EYT'lilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç