Evli 2 Çocuk Babası Komiser Yardımcısı Öldürüldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Evli 2 Çocuk Babası Komiser Yardımcısı Öldürüldü

İstanbul Fatih'te meydana gelen olayda Aynur A isimli kadın, arabada tartıştığı evli 2 çocuk babası komiser yardımcısını vurdu.

3.Sayfa 28 Ağu 2022 08:42 0
Evli 2 Çocuk Babası Komiser Yardımcısı Öldürüldü

İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Genç Komiser Yardımcısı vurularak öldürüldü.

İstanbul'un merkez Fatih İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre gece saat 3.00 sılarında feci bir olay yaşandı. İddialara göre Şark tayini Van'a çıkan Çavuşbaşı Polis Merkezi Amirliği'nde görevli komiser yardımcısı Sinan Aytığ, arkadaşı Aynur A ile araç içinde tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. 

Tartışmanın büyümesi sonrası Aynur A isimli kadın, yanındaki silahı çekti ve Sinan Aytığ'a yönelterek onu başından vurdu. Aytığ başına aldığı kurşun ile ağır yaralanırken kadın, silahı bölgeye atarak kaçarak gitti. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk müdahalede Aytığ'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Bölgedeki polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede olayın intihar olmadığını, Aytığ'ın silahının belinde olduğunu , araçta başka bir silah  olduğunu , aracın içi ve dışında 2 adet boş kovan olduğunu tespit etti. 

Olay yeri savcısının inceleme yapması sonrası Aytığ'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri yapılması için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri layla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında Aynur A'yı tespit etti ve düzenlenen operasyonla Aynur A yakalanarak gözaltına alındı. 

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI

Edinilen bilgilere göre Komiser Yardımcısı Sinan Aytığ'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu , yakın zamanda ise Van'a tayininin çıktığı öğrenildi. 

Otopsi işlemleri sonrası Aytığ'ın cansız bedeni , Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrası cenaze defnedilmek üzere memleketi Bitlis'e gönderildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç